Prima pagină / Oameni / Timp liber

Timp liber

Geta Bagheta, despre fotografie și inspirație
10.04.2019
Fotografia este modalitatea ei de a arăta frumusețea umană. Geta Bagheta face parte din categoria de fotografi care și-a creat un stil vizual personal, reușind de fiecare dată să surprindă emoția și să o transpună în fotografie.
    
(Foto) Ana Lungu: „Sticluțele sunt pictate manual și individual pentru fiecare client, iar asta, în viziunea mea, le dau un farmec aparte”
26.03.2018, 13:47
Ana Lungu este studenta facultății design vestimentar în cadrul Academiei de Muzică Teatru și Arte Plastice (AMTAP), iar de curând a descoperit un nou hobby, pictatul pe sticluțe. Pictează pe sticluţe cu licori magice pentru a-şi exprima ceea ce ea simte, nu fabrica care a lucrat-o.
Bucătarii șefi ai celor mai populare locații din Chișinău s-au întrecut în măiestrie la Berry Christmas!
24.12.2017
Scopul evenimentului este de a promova cu ajutorul bucătarilor autohtoni utilizarea pomușoarelor locale în domeniul HORECA.
    
(INTERVIU) Cătălina Leurda: „Noi creăm tablouri originale din cuie și ață care redau stil și culoare pereților dvs.”
28.11.2017, 14:52
Cătălina Leurda împreună cu soțul ei „pictează” tablouri din cuie și ață de mai bine de jumătate de an. Este o activitate de familie a lor şi o îndeletnicire mai puțin obișnuită pe la noi. Într-un timp scurt, aceștia au devenit meșteri în tehnica String Art.
Primii arbori plantați din cadrului proiectului ecologic Verde.md
25.10.2017
La data de 21 octombrie în Grădina Botanică a capitalei a avut loc prima plantare a copacilor din cadrul proiectului ecologic non-profit Verde.md
    
Tânăra care este universală în creație și nu are limite
19.09.2017, 16:00
Valeria Burlacu este o tânără meșteriță hand-made, cunoscută pentru lucrările frumoase pe care le realizează cu ajutorul mărgelelor și cristalelor. Studiază Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, dar aceasta nu este o piedică pentru ca să-și manifeste talentul.
ITALIA - Liviu Cioran, un tânăr moldovean de 18 ani stabilit la Parma, este noul campion regional la box
03.04.2017
Liviu Cioran practică de mai mulţi ani artele marţiale (Muay Thai) şi este pasionat de box. A ajuns recent, la 18 ani împliniţi, în rândul profesioniştilor – la Roma, la Campionatul Internaţional „Nak Suday” s-a impus decisiv, prin KO, în faţa elveţianului Abdul Kabir Bassir. Ziarele italiene au titrat masiv „Il moldavo Liviu Cioran al debuto convince tutti” („Moldoveanul Liviu Cioran convinge, la debutul său”). Antrenorul său este Adriano Mazzini de la echipa „Boxe Parma”.
    
Huse handmade realizate de Marcelina Uncu
16.01.2017, 12:39
Marcelina Uncu este fondatoare la Huse Handmade ColorCase. Această pasiune oferă o altă viaţă coperţilor monotone ale cărţilor cât şi ale diverselor gadget-uri destinate lecturii. Marcelina a împărtășit echipei Stiripozitive lucruri interesante despre acest hobby colorat, cât și util celor care vor ca lucrurile să fie păstrate în stare ideală.
VIDEOGRAFIC | 10 lucruri din Cehia care pot inspira Moldova: Daniela Moisei
02.07.2016
Cehia este țara care a deschis ușa pentru Daniela Moisei cu mai multe oportunități. Daniela este studentă la Universitatea Carolina din Praga, acolo unde a descoperit 10 lucruri din Cehia care pot inspira Moldova.
    
VIDEOGRAFIC | 10 lucruri din Belgia care pot inspira Moldova: Svetlana Scutelnic
25.05.2016, 17:17
Svetlana Scutelnic s-a îndrăgostit de Belgia în timpul stagiului de practică din cadrul Masteratului în Administrarea Întreprinderilor la „Institutul Francofoniei pentru Administrare și Management”, din orașul Liège.
(Foto) Tătici cu cărucioare
23.12.2015
Am adunat în aceste zile o galerie de fotografii ale tăticilor cu bebelușii lor în cărucioare. Cineva s-a pornit la plimbare, cineva să vadă pomul de Crăciun, iar alții la cumpărături.
    
(Video, foto) Povestea colecției de 650 de pixuri ale Anastasiei Ștefăniță
10.08.2015, 13:41
Anastasia Ștefăniță are o pasiune deosebită, ea colecționează pixuri. Până în prezent în colecția ei se găsesc peste 650 de pixuri din diferite colțuri ale lumii.
Superhumans – proiectul care te ajută să scapi de frici
29.07.2015
Vara este anotimpul provocărilor şi activităţilor neobişnuite, din acest motiv, o echipă de 6 tineri creativi a creat Superhumans – proiectul care deja a reuşit să schimbe viaţa a 20 de participanţi cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani. Timp de 6 săptămâni, aceştia şi-au înfruntat temerile, au interacţionat cu zeci de oameni şi au devenit mai curajoşi.
    
(Foto) Instagram-ul în floare | Episodul 2
17.04.2015, 11:51
De mai mult de un an de zile Știripozitive.eu este și pe Instagram. Ne străduim să fim pretutindeni, ca să vă molipsim și să vă inspirăm cu oameni, lucruri, locuri și evenimente pozitive.
(Video) Cristian Barancean: tânărul fotograf care vede Moldova în culori vii
16.04.2015
Îl vom cunoaște pe Cristian Barancean, tânărul fotograf care vede Moldova în culori vii care dau viaţă peisajelor.
    
(Foto) Paștele pe Instagram
13.04.2015, 11:29
Ouă roșii, cozonaci, bomboane, flori, puișori și iepurași am văzut în aceste zile pe fotografiile postate pe Instagram. Am selectat aici câteva dintre ele într-o galerie intitulată: Paștele pe Instagram.
Flaviu Caşu pregăteşte împreună cu familia o tartă cu lămâie şi bezea
02.12.2014
Flaviu Caşu este elev în clasa a 7-a la Liceul „Spiru Haret” din Chişinău. Iar recent a pregătit, împreună cu toată familia Lemon Meringue Pie, o tartă delicioasă după o reţetă specială, pe care au prezentat-o şi în poze. Păcat că fotografiile nu redau aromele şi gustul!
    
Artiom Țurcanu: „Când voi vă treziți, eu deja înot”
30.10.2014, 11:05
Artiom Țurcanu din Chișinău are 15 ani de viață, 10 ani de sport, 5 km de înot în fiecare zi, numeroase concursuri și medalii câștigate și pasionat de film.
6 tineri internaționali ne îndrumă să călătorim
23.09.2014
6 săptămâni, zeci de prieteni noi, sute şi chiar mii de amintiri irepetabile. De toate acestea au avut parte 6 tineri din Turcia, Grecia, China, Rusia, Azerbaidjan şi Cehia, care au ajuns în Moldova prin intermediul proiectului „Moldova Place”, organizat de AIESEC Chişinău.
    
(Foto) Ce citesc tinerii astăzi? | Episodul 2
23.09.2014, 11:50
Revenim cu un nou episod al serialului „Ce citesc tinerii astăzi?” şi cu noi cititori, care ard de nerăbdare să-şi împărtăşească impresiile pe marginea lecturilor.
1

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.