Prima pagină / Oameni / Timp liber

Timp liber

(Video) De la mame pentru mame: sprijin și speranță
19.12.2013
Evenimentul „De la mame pentru mame”, organizat de Misiunea Socială „Diaconia”, a reunit în aceste zile, la Chișinău, peste 100 de oameni care au confecționat jucării de brad și au participat la o licitație de caritate pentru a ajuta mamele orfane din Moldova.
    
(Video) Canotaj cu Dumitru Potapov
25.11.2013, 01:07
Dumitru este un tânăr al cărui drum spre performanță depinde de antrenamente și multă muncă. El poate fi un exemplu și pentru alți tineri, pentru că în cazul lui reușita este chiar în mâinile lui, în vâsle.
Dansul oriental ne ajută să fim mai pozitivi
28.03.2013
Mihaela Chircu, instructoare de belly dance, ne spune aici de ce e bine să practicăm dansul oriental pentru a scăpa de rutina zilei, pentru a deveni mai siguri și pentru a ne îmbunătăți viața de cuplu.
    

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.