Prima pagină / Oameni / Timp liber

Timp liber

(Foto) Tătici cu cărucioare
23.12.2015
Am adunat în aceste zile o galerie de fotografii ale tăticilor cu bebelușii lor în cărucioare. Cineva s-a pornit la plimbare, cineva să vadă pomul de Crăciun, iar alții la cumpărături.
    
(Video, foto) Povestea colecției de 650 de pixuri ale Anastasiei Ștefăniță
10.08.2015, 13:41
Anastasia Ștefăniță are o pasiune deosebită, ea colecționează pixuri. Până în prezent în colecția ei se găsesc peste 650 de pixuri din diferite colțuri ale lumii.
Superhumans – proiectul care te ajută să scapi de frici
29.07.2015
Vara este anotimpul provocărilor şi activităţilor neobişnuite, din acest motiv, o echipă de 6 tineri creativi a creat Superhumans – proiectul care deja a reuşit să schimbe viaţa a 20 de participanţi cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani. Timp de 6 săptămâni, aceştia şi-au înfruntat temerile, au interacţionat cu zeci de oameni şi au devenit mai curajoşi.
    
(Foto) Instagram-ul în floare | Episodul 2
17.04.2015, 11:51
De mai mult de un an de zile Știripozitive.eu este și pe Instagram. Ne străduim să fim pretutindeni, ca să vă molipsim și să vă inspirăm cu oameni, lucruri, locuri și evenimente pozitive.
(Video) Cristian Barancean: tânărul fotograf care vede Moldova în culori vii
16.04.2015
Îl vom cunoaște pe Cristian Barancean, tânărul fotograf care vede Moldova în culori vii care dau viaţă peisajelor.
    
(Foto) Paștele pe Instagram
13.04.2015, 11:29
Ouă roșii, cozonaci, bomboane, flori, puișori și iepurași am văzut în aceste zile pe fotografiile postate pe Instagram. Am selectat aici câteva dintre ele într-o galerie intitulată: Paștele pe Instagram.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.