Prima pagină / Oameni / Timp liber

Timp liber

Bucătarii șefi ai celor mai populare locații din Chișinău s-au întrecut în măiestrie la Berry Christmas!
24.12.2017
Scopul evenimentului este de a promova cu ajutorul bucătarilor autohtoni utilizarea pomușoarelor locale în domeniul HORECA.
    
(INTERVIU) Cătălina Leurda: „Noi creăm tablouri originale din cuie și ață care redau stil și culoare pereților dvs.”
28.11.2017, 14:52
Cătălina Leurda împreună cu soțul ei „pictează” tablouri din cuie și ață de mai bine de jumătate de an. Este o activitate de familie a lor şi o îndeletnicire mai puțin obișnuită pe la noi. Într-un timp scurt, aceștia au devenit meșteri în tehnica String Art.
Primii arbori plantați din cadrului proiectului ecologic Verde.md
25.10.2017
La data de 21 octombrie în Grădina Botanică a capitalei a avut loc prima plantare a copacilor din cadrul proiectului ecologic non-profit Verde.md
    
Tânăra care este universală în creație și nu are limite
19.09.2017, 16:00
Valeria Burlacu este o tânără meșteriță hand-made, cunoscută pentru lucrările frumoase pe care le realizează cu ajutorul mărgelelor și cristalelor. Studiază Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, dar aceasta nu este o piedică pentru ca să-și manifeste talentul.
ITALIA - Liviu Cioran, un tânăr moldovean de 18 ani stabilit la Parma, este noul campion regional la box
03.04.2017
Liviu Cioran practică de mai mulţi ani artele marţiale (Muay Thai) şi este pasionat de box. A ajuns recent, la 18 ani împliniţi, în rândul profesioniştilor – la Roma, la Campionatul Internaţional „Nak Suday” s-a impus decisiv, prin KO, în faţa elveţianului Abdul Kabir Bassir. Ziarele italiene au titrat masiv „Il moldavo Liviu Cioran al debuto convince tutti” („Moldoveanul Liviu Cioran convinge, la debutul său”). Antrenorul său este Adriano Mazzini de la echipa „Boxe Parma”.
    
Huse handmade realizate de Marcelina Uncu
16.01.2017, 12:39
Marcelina Uncu este fondatoare la Huse Handmade ColorCase. Această pasiune oferă o altă viaţă coperţilor monotone ale cărţilor cât şi ale diverselor gadget-uri destinate lecturii. Marcelina a împărtășit echipei Stiripozitive lucruri interesante despre acest hobby colorat, cât și util celor care vor ca lucrurile să fie păstrate în stare ideală.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.