Prima pagină / Oameni / Vorbire directă

Vorbire directă

Viorica Marian, profesoara moldoveancă din SUA care speră să ajungă o femeie președintă în Statele Unite și în Moldova „pe parcursul vieții mele sau cel puțin pe parcursul vieții copiilor mei”
13.11.2016
Acum opt ani, în a opta lună de sarcină, a votat pentru prima dată în alegerile din Statele Unite ale Americii. Atunci, în 2008, profesoara universitară Viorica Marian, originară din Republica Moldova, s-a aflat alături de legendara realizatoare de emisiuni TV, Oprah Winfrey, în campania „Ieși la vot!”. Acum Viorica Marian împărtășește cu echipa Stiripozitive.eu atât emoțiile legate de alegerile prezidențiale din SUA de marți, cât și experiența sa de profesor la Departamentul de Științe ale Comunicării la Northwestern University din Evanston, Illinois.
    
Valeriu Turea - Dor de Alexandru Gromov
11.07.2016, 15:42
Directorul Biroului pentru Relații cu Diaspora, Valeriu Turea, și-a amintit de tinerețe, de nebunia adolescentină, de anii cei mai frumoși pe care i-a petrecut alături de oameni care i-au marcat destinul precum: Alexandru Gromov, Valentina Butnaru sau Ioan Mânăscurtă. Valeriu Turea a petrecut multe momente din viață alături de marele cărturar Alexandru Gromov, ceea ce l-a determinat să-și exteriorizeze emoțiile, dorul pe o rețea de socializare.
(Video) La ce vârstă ați învățat să mergeți pe bicicletă?
23.05.2016
Echipa Stiripozitive.eu a aflat de la oameni din Chișinău la ce vârstă au învățat să meargă pe bicicletă, cum arăta aceasta și cine i-a motivat.
    
„Pe vremea ceea de neuitat”: un text savuros de Valeriu Turea
14.01.2016, 09:50
„Cam în disonanţă postarea asta, dar pe timpuri de dezmăţ general, ce altă alinare mai tămăduitoare decât nişte amintiri erotice răvăşitoare de pe când eram în clasele primare”, scrie în aceste zile Valeriu Turea pe pagina sa de Facebook şi publică un text pe care cei care l-au citit l-au calificat unanim drept „savuros”.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.