Prima pagină / Lucruri / Timp liber

Timp liber

Cetatea Soroca: istorie și istorii în mărturiile lui Nicolae Bulat
27.12.2012
Cine altcineva dacă nu Nicolae Bulat, ghidul, directorul și sufletul cetății Soroca, poate povesti cursiv, cu pasiune și inteligență tot ce este legat de cetatea Soroca.
    
Capodopere de răbdare și dexteritate la Muzeul Miniaturilor din Lyon
04.12.2012, 10:55
Costume, modele, măști și protetică, animale false, animatronics, roboți și monștri de toate tipurile, peste 300 de artefacte autentice de pe platourile de filmare dezvăluie, la Muzeul Miniaturilor din Lyon, toate trucurile și procedeele la care recurg magicienii din cinema.
O călătorie virtuală prin Muzeul de Istorie şi Etnografie din Soroca
26.11.2012
„Vă invităm să ne vizitaţi, să veniţi să ne ascultaţi, să ne puneţi întrebări, iar noi să vă spunem multe despre cele ce s-au întâmplat cândva, demult sau ceea ce avem de gând să facem pe viitor”, ne-a îndemnat Nicolae Bulat, directorul Muzeului de Istorie şi Etnografie din Soroca.
    
O vizită la Muzeul Lumière din Lyon, Franța, fără o cameră ascunsă
08.11.2012, 12:09
Muzeul Lumière din Lyon, Franța, oferă vizitatorilor o călătorie istorică, estetică și științifică a invenției cinematografice din 1895 de către Louis Lumière.
5 idei pentru o ieșire memorabilă cu prietenii în aer liber
06.08.2012
„Adăugaţi la frigărui mai puţin vin sau bere şi mai multă distracţie cu adevărat stimulatoare!”, este îndemnul lui Vitalie Popescu, trainer și directorul Aegis Training, care împărtășește aici 5 idei de jocuri pentru ieșiri în aer liber și team-building-uri.
    
Amintiri din anii 90: internet-café
09.03.2012, 23:52
În primii ani de internet-café-uri au fost înregistrate, posibil, cele mai multe absențe de la ore.
Modelele au o viață lungă
27.02.2012
Spre deosebire de top-modele, modelele – atunci când sunt machete – au o viață lungă.
    

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.