Prima pagină / Lucruri / Timp liber

Timp liber

(Foto) Olesea Țaranu: „Fiecare felicitare creată este o parte din sufletul meu”
31.12.2015
Dacă căutați felicitări frumoase și ingenioase, iar ceea ce propune piața din Moldova vi se pare banal, atunci noi vă prezentăm o tânără care vă poate ajuta, creându-vă felicitări personalizate, unice și deosebite, mai ales că suntem în preajma Crăciunului.
    
(Foto) Cristina Albu: „Lucrurile hand made nu sunt doar niște „lucruri”, sunt emoții și sentimente”
24.12.2015, 12:28
Cristina ALBU, stabilită la Dublin, împărtășește în acest interviu, pasiunea ei pentru confecționarea lucrurilor hand made și părerea despre munca manuală.
Rodica Socolov: „Dăruiește ceva original la Crăciun și Revelion”
21.12.2015
Au rămas zile numărate până la Crăciun și Revelion, mulți dintre noi încă nu au reușit să meargă la cumpărături după cadouri pentru cei dragi, iar alții poate nu au nici mărcar idei pentru daruri originale, deaceea Rodica SOCOLOV, unul dintre fondatori şi manager principal al Galeriei online de artă Toporaş, ne-a sugertat 3 idei pentru cadouri deosebite și ingenioase, iar noi le împărtășim cu voi.
    
(Foto) Pisicile din Cimitirul Plăcerilor: O aventură fotografică portugheză a ambasadorului Valeriu Turea
10.12.2015, 19:37
Şeful Biroului pentru Relaţii cu Diaspora, Valeriu Turea, și-a lansat la 10 decembrie 2015, expoziţia fotografică cu genericul „Pisicile din Cimitirul Plăcerilor: O aventură fotografică portugheză a ambasadorului Valeriu Turea”. Evenimentul a avut loc în Filiala Bibliotecii Naţionale pentru Copii „Ion Creangă” din incinta Teatrului „Licurici”.
(Foto) 57 de brazi are Expoziția Brazilor de Crăciun
24.11.2015
Și în acesta an la Expoziția Brazilor de Crăciun s-a întâmplat ca în poezia din copilărie: „-În pădure brazi nu ai? -Am, dar îmi pare rău să-i tai”.
    
Gazette Moldave - cel mai scump timbru din lume descoperit de Alexandru Bordian în filmul „Charade”
23.11.2015, 16:32
Publicistul Alexandru BORDIAN a împărtășit o știre pozitivă pe contul său de Facebook. El a descoperit în filmul „Charade”, un timbru moldovenesc - Gazette Moldave, considerat cel mai scump timbru din lume.
(Video) Faceți cunostință cu motanul Mog
20.11.2015
Motanul Mog a devenit cunoscut datorită spotului de Crăciun realizat de compania „Sainsbury's”. Mesajul acestui video ne îndeamnă să fim solidari față de oamenii din jurul nostru.
    
Everyday Journalism: 5 metode de relaxare by Mihaela Cîrnov
05.11.2015, 10:41
Mihaela Cîrnov, editorul portalului www.stiripozitive.eu, a fost invitată să recomande 5 metode de relaxare la rubrica Divertisment a portalului Everyday Journalism. Citește-le, te pot inspira.
(Galerie foto) La cules poama
07.10.2015
Oamenii vin de la cules poama, ei vor să facă un vin bun.
    
Mihaela Cîrnov – protagonista săptămânii la rubrica Fashion Journalism a portalului Everydayjournalism.md
22.09.2015, 16:22
Mihaela Cîrnov, prezentatoarea emisiunii „Știri Pozitive” la TV Moldova 1 și editorul portalului www.stiripozitive.eu, este protagonista acestei săptămâni la rubrica Fashion Journalism a proiectului Everyday Journalism.
(Foto) Trei femei cu mâini de aur
22.09.2015
Cristina Gurulea ajută femeia să fie mai frumoasă și stilată, ea confecționează genți și bijuterii. Lumânările confecționate de Lilia vă pot umple casa cu căldură și culoare, iar în cutiuțele create de Cristina Vascan, pot fi depozitate lucruri mărunte care se pierd prin casă.
    
Ușile din Moldova | Episodul 2
06.04.2015, 13:46
Vă prezentăm aici o galerie de fotografii cu uși noi și vechi de la Chișinău.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.