Prima pagină / Lucruri / Timp liber

Timp liber

Fii original de sărbători! Optează pentru o felicitare handmade de la Diana Babîră
08.12.2016
Este studentă la două facultăți, iar în timpul liber adoră să confecționeze lucruri handmade. Diana Babîră are 22 de ani și de ceva timp se mândrește cu albumele sale foto, plicurile și invitațiile, pe care le realizează cu mare atenție. Mai nou, în preajma sărbătorilor de iarna, ea s-a gândit să-i surprindă pe cei dragi și a creat o mulțime de felicitări. Originale și confecționate cu dragoste, acestea pot fi achiziționate ușor prin comandă telefonică sau pe internet.
    
Top 5 replici cum să enervezi un Fotograf
25.11.2016, 12:39
Fotografia este o artă, deoarece prin intermediul ei poate fi transmis un număr nemărginit de trăiri sau sentimente. Ea reprezintă o amintire, motiv pentru care fiecare dintre noi are cel puțin un album foto care înrămează sute de momente petrecute alături de familie sau prieteni.
Liuba Florica, bloggerița care optează pentru cina în familie
02.11.2016
În spatele blogurilor culinare, pe care cei mai mulți dintre noi le folosim ca surse de inspirație în bucătărie, se află munca asiduă și imaginația unor oameni cu ocupații diverse - economiști, juriști, vedete sau directori de vânzări. Liuba Florica, de exemplu lucrează în cadrul unei agenții de publicitate, însă fiind la moment în concediu de maternitate, a decis să-și lanseze propriul blog culinar.
    
(Galerie foto) Vești bune: prietenii noștri de pe Instagram petrec timpul frumos și util. Ei citesc
21.10.2016, 12:26
Suntem la mijlocul toamnei. Avem mai mult timp pentru a savura un ceai și de-a citi o carte bună, astfel am fost curioși să aflăm ce citesc prietenii noștri de pe Instagram în aceste zile.
(Foto) Poartă Zéphyr de Natalia Bescorlovalnîi
20.10.2016
Zéphyr – din franceză se traduce ca zefir. Pentru Natalia Bescorlovalnîi, Zéphyr nu se mănâncă, ci se poartă. Natalia este o tânără creatoare de modă, iar brandul pe care l-a creat poartă acest nume.
    
(Galerie Foto) Parada automobilelor retro la Chișinău
20.07.2016, 12:00
Zeci de automobile istorice au fost expuse pe strada pietonală din Chișinău. Parada auto a încântat privirile vizitatorilor, care au avut ocazia să stea la volanul mașinilor și să facă fotografii.
Radu Botnari – Și totuși avem ce învăța
12.07.2016
Radu Botnari este un tânăr din Moldova care se află de un an în SUA. Ca orice student ce dorește să viziteze această țară cu ajutorul numeroasele programe Work &Travel, s-a enumerat și Radu. Ajuns peste ocean a rămas mulțumit de lucrurile pe care le-a întâlnit, dar totuși dorul de casă îl simte pe zi ce trece.
    
Fructe sau legume?! Buchetele Nataliei Peredelcu sunt o adevărată explozie de vitamine
05.07.2016, 16:27
Originalitatea nu are margini. Caise, piersici, mere sau căpșuni, toate pot fi combinate la un loc. De aceasta s-a convins Natalia Peredelcu, o tânără din Chișinău care mai nou creează buchete aromate și colorate din fructe sau din legume.
Ana-Maria Cojocaru și bucatele care îți lasă gura apă
22.06.2016
Pentru ea gătitul este o plăcere, este liniștea și iubirea pe care o transmite prin bucatele sale delicioase. Ana-Maria Cojocaru trezește emoții de fiecare dată când gătește, iar nici o rețetă nu e preparată fără a schimba ceva în ea. Bucatele pregătite sunt rezultatul unei munci asidue pe care mai nou le împărtășește și cu alții pe blogul ei culinar.
    
Ecaterina Grigorjevscaia, florista ce aduce zâmbete și fericire oamenilor
07.06.2016, 14:56
Ecaterina Grigorjevscaia este cu siguranță omul care și-a găsit adevărata vocație. O întâmplare a făcut-o să înțeleagă că florile sunt ceva mai mult decât flori în viața ei. A devenit floristă, iar acum transformă lumea florilor într-o lume fascinantă, cu multă pricepere și inspirație.
(Foto) Doina Cernavca: „M-am lăsat de jurnalism în favoarea creării cărților senzoriale pentru copii!”
11.05.2016
Cărțile senzoriale create cu mult drag de tânăra mămică Doina Cernavca au ajuns în diferite colțuri ale lumii, asta pentru că dacă un lucru e făcut cu pasiune, el dă roade frumoase.
    
(Foto) Instagram-ul în floare | Episodul 3
20.04.2016, 16:35
Chiar dacă afară plouă, e frig și sumbru, echipa Stiripozitive.eu vă aduce un strop de culoare, cules de la prietenii de pe Instagram.
(Foto) Oameni de zăpadă
09.01.2016
Vestea bună este că și în această iarnă ne putem bucura de zăpadă. Nici cei mici și nici cei mari nu au ratat ocazia de-a face oameni de omăt.
    

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.