Prima pagină / Lucruri / High Tech

High Tech

Infografic | „Cum să facem economii și să protejăm mediul ambiant”
07.11.2012
Suportul didactic SURSE DE ENERGIE REGENERABILĂ ne-a inspirat la crearea infograficului „Cum să facem economii și să protejăm mediul ambiant”.
    
Antena parabolică într-o parabolă a vieţii la ţară
21.04.2012, 22:01
Internetul nu se observă de la prima vedere. Antena parabolică, însă, se vede de departe. Şi îţi ajută să vezi de acasă toată lumea la televizor. Acesta o fi unul dintre motivele pentru care antena parabolică a devenit, aşa cum constată Ion Uruşciuc, un element aproape constant în peisajul Moldovei rurale.
Dăm mâna cu ele în fiecare zi. Mânerele
03.04.2012
Ni se opreşte mâna pe ele de mai multe ori pe zi, scurt. Ele pot fi pentru apăsat, pentru tragere sau pentru împingere. Răspândesc infecţii. Sau, dimpotrivă, pot avea efect de auto-dezinfectare în spitale. Sunt mânerele de uşi, dincolo de care trecem fără să ni se oprească prea mult privirea pe ele.
    
UIOP, un cuvânt pe care îl vedem în fiecare zi, fără să-l rostim
06.03.2012, 10:48
UIOP este un cuvânt pe care îl vedem în fiecare zi, de mai multe ori, însă îl remarcăm mai rar și poate că nu l-am rostit cu voce tare niciodată.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.