Prima pagină / Lucruri / High Tech

High Tech

Oamenii energici din revista „Moldova eco-energetică” 2013
11.09.2013
Oamenii care au reușit să pună energia soarelui, vântului și apei în serviciul oamenilor și comunităților sunt acum protagoniștii primei ediții a revistei „MOLDOVA ECO-ENERGETICĂ”, o revistă dedicată eficienței energetice și energiei regenerabile lansată la Chișinău.
    
Lecţia aparatelor de radio vechi într-o colecţie
29.04.2013, 11:12
Una dintre lecţiile colecţiei de aparate de radio vechi, prezente într-o expoziţie la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării la Universitatea de Stat din Moldova, este următoarea: poţi fi profesionist indiferent de gadget-urile pe care le ai la îndemână.
O rețea de socializare made in Moldova – onspace.net
10.04.2013
Onspace.net este o rețea de socializare dedicată comunicării, lansată acum câteva zile de către o echipă de tineri specialiști din Moldova.
    
Modele la club. Aeromodelism | Video & foto
10.04.2013, 09:27
Aici modelele nu merg pe podium. Aici modelele zboară deasupra pământului, pentru că sunt avioane. Să vedem deci împreună cum se construieşte un avion.
Top cele mai accesate site-uri în Moldova. Articol de Radu Plugaru
13.03.2013
Care sunt cele mai populare site-uri în Republica Moldova? Cum se prezintă ele în top? Găsiți mai jos o încercare de evaluare a acestora conform raitingului Alexa.com
    
Expoziție radio vintage la Chișinău Update
13.02.2013, 12:32
Noutățile ajungeau pe vremuri la oameni și prin aparate de radio pe care le considerăm acum de epocă, vintage.
O farmacistă care a devenit bijutier
13.02.2013
„Decât să pilesc minţile soţului, mai bine pilesc o bucată de argint şi fac un inel”, spune Ludmila Buga, un om care își urmează visul. Iată istoria transformării unei farmaciste într-un bijutier, povestită chiar de protagonista acesteia, Ludmila Buga.
    
Tineret = Internet | Video
05.02.2013, 14:26
Atunci când oamenii au creat Internetul au luat literele din cuvântul „Tineret”.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.