Prima pagină / Lucruri / High Tech

High Tech

Psihologii, tot mai interesaţi de modelele umane pozitive ca sursă de inspiraţie | Epoch Times România
22.04.2014
„Psihologia se interesează din ce în ce mai mult de 'modelele pozitive pe care fiecare s-ar putea sprijini pentru a învăţa şi a progresa”, scrie cotidianul „Le Figaro”, citat de „Epoch Times România”.
Epoch Times România     
Veşti bune din „Romanian Statistical Review”: un valoros set de materiale didactice la Chişinău
04.04.2014, 17:32
„Romanian Statistical Review” se bucură pentru apariţia, la Chişinău, a unui „valoros set de materiale didactice în sprijinul pregătirii jurnaliştilor şi viitorilor specialişti în comunicare”.
Aplicația gratuită FunABC - Abecedar românesc pentru copiii mici
20.03.2014
FunABC este o aplicaţie educativă gratuită, care funcţionează pe telefoane și tablete cu sistem de operare Android. Vârsta copiilor ce pot utiliza această aplicaţie este de la 2-6 ani. Aplicaţia a fost creată pentru a ajuta micuţii să înveţe repede literele alfabetului român. Practic, este prima aplicaţie de acest gen.
    
E-book gratuit: GHID de înţelegere şi relatare a statisticilor. Resursă pentru jurnalişti şi comunicatori
16.01.2014, 15:36
„Dacă statistica este culegerea, prezentarea, analiza şi interpretarea datelor numerice şi o ştiinţă prin care învăţăm, gândim şi percepem realitatea cu ajutorul cifrelor, aceasta are o conexiune foarte apropiată cu alte doua domenii în care reflectarea, cititul,scrisul și expunerea sunt la fel de necesare: jurnalismul si comunicarea”, afirmă autorii proaspătului „GHID de înţelegere şi relatare a statisticilor. Resursă pentru jurnalişti şi comunicatori”, editat la Chişinău.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.