Prima pagină / Lucruri / High Tech

High Tech

(Infografic) „Când se termină copilăria” din „VINIL”, Textury-zat de Iulian Gulea
19.12.2016
Iulian Gulea, creatorul instrumentului Textury, a vizualizat componența emoțională a textului „Când se termină copilăria” din „VINIL” de Igor Guzun.
    
Sfaturi de la Andrei Cebotari, moldoveanul care a ajuns să lucreze la Zebra-Worldwide
16.12.2016, 16:45
După ce a lucrat la Google în calitate de Live Director și Promo Producer la Columbia Pictures, Andrei Cebotari a înțeles că cel mai bine se simte la compania Zebra-Worldwide din Marea Britanie. Funcția de Midweight Producer, pe care o are aici, îi oferă multe posibilități de dezvoltarea și îi permite să comunice cu clienți din toate colțurile lumii.
(Infografic) Balada „Miorița” Textury-zată
16.12.2016
După ce Iulian Gulea, creatorul instrumentului Textury, a vizualizat componența emoțională a poveștii „Capra cu trei iezi” de Ion Creangă, astăzi ne prezintă printr-un infografic componența emoțională a baladei „Miorița”.
    
(Infografic) Povestea „Capra cu trei iezi” Textury-zată
14.12.2016, 12:09
Iulian Gulea, creatorul instrumentului Textury, a vizualizat componența emoțională a poveștii „Capra cu trei iezi” de Ion Creangă.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.