Sport

Tineri atleţi moldoveni au devenit campioni balcanici la Istanbul
25.06.2018
Pe 21-22 iunie în or. Istanbul (Turcia) s-a desfăşurat Campionatul balcanic pentru juniori I (U20). În competiţie strânsă, alături de sportivi din alte 17 federaţii balcanice, atleţii moldoveni au realizat performanţe lăudabile şi şi-au confirmat o dată în plus măiestria sportivă.
    
În Liceul Teoretic „Mircea Eliade” din capitală a fost inaugurată sala de sport după circa 2 ani de construcţie
28.03.2018, 13:17
Un eveniment important a marcat ziua 27 martie 2018 pentru Liceul Teoretic „Mircea Eliade” – a fost inaugurată sala de sport.
Medalii pentru atleţii moldoveni participanţi la campionatul balcanic
12.02.2018
Cei mai buni reprezentanţi ai 17 ţări s-au adunat pe 10 februarie în or. Sofia(Bulgaria), pentru Campionatul balcanic în sală pentru sportivi până la 20 ani.
    
Tinerii care fac Street Workout la Chişinău
18.01.2013, 10:19
Pentru ei sportul înseamnă şi sănătate, şi distracţie. Sunt tinerii care fac Street Workout la Chişinău.
Alpi-niști-oameni-curajoși
18.10.2012
Republica Moldova nu are munţi şi trasee pe care alpiniștii să acumuleze experienţă şi să se antreneze. Însă vestea bună e că alpiniştii din Republica Moldova ocupă locuri de frunte la campionate mondiale.
    

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.