Prima pagină / Locuri / Timp liber

Timp liber

(Galerie foto) Brazi de Crăciun, de prin lume adunați
21.12.2015
Am adunat fotografii cu brazi naturali și artificiali; din Moldova sau alte țări, decorați sau neîmpodobiți; din cărți, lemn sau hârtie... toți diferiți și toți ingenioși.
    
Plimbările Stiripozitive.eu: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Orhideea” din Leova
27.11.2015, 10:47
Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Orhideea” din Leova a fost înființat în anul 2005. Voluntarii Centrului reușesc să influențeze viața semenilor în partea pozitivă, astfel mai puțini colegi de-ai lor consumă băuturi alcoolice și fumează.
Albumul de fotografie Aproape.de/Bucovina la Forumul de Cooperare Alpino-Carpatic din Rzeszow, Polonia
16.11.2015
Asociația Fapte și Asociația culturală Nord anunță o premieră editorială: apariția primului volum tipărit din seria albumelor de fotografie Aproape.de.Lansat în 2014 cu sprijinul AFCN, site-ul Aproape.de a inventariat până în prezent circa 2000 dintre cele mai frumoase locuri de văzut și de vizitat din regiunea de Nord (Botoșani – Suceava – Iași – Cernăuți – Chișinău), documentând totodată câteva sute dintre acestea cu texte și fotografii originale.
    
(Foto) Elevii de la Liceul Teoretic „Spiru Haret” merg la teatru
05.11.2015, 16:51
Elevii și profesorii de la Liceul Teoretic „Spiru Haret” obișnuiesc să meargă la teatru. În această săptămână, ei au vizionat piesa „Shakespeare pentru Ana”.
Plimbările Știripozitive.eu: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor din Orhei
04.11.2015
Tinerile viitoare mămici de la Orhei vin în fiecare zi de joi la Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor din oraș. Ele doresc să-și umple bagajul de cunoștințe și să fie pregătite în clipa când în familia lor va apărea un nou membru.
    
Plimbările Știripozitive.eu: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Viitorul” din orașul Sângerei
02.11.2015, 10:31
Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Viitorul” din orașul Sângerei se poate lăuda cu voluntari care promovează modul sănătos de viață printre semeni.
Plimbările Stiripozitive.eu: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „PRO-SALVA”
13.10.2015
Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „PRO-SALVA” din Străşeni oferă adolescenţilor, prin intermediul echipei sale de specialişti, servicii de calitate, profesionist, în condiţii de confidenţialitate, toleranță, cu bunăvoinţă şi înţelegere.
    
Plimbările Stiripozitive.eu: Centru de Sănătate Prietenos Tinerilor „Pro-Viață”, Soroca
13.10.2015, 14:45
Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Pro Viaţă” din orașul Soroca oferă adolescenţilor servicii complexe ce integrează asistenţa consultativă cu cea informaţională. Centrul a fost creat în corespundere cu necesităţile reale ale tinerilor. Fiecare tânăr poate beneficia de serviciile tuturor specialiştilor: ginecolog, psiholog, medic internist, oferindu-i-se asistenţă medicală, psihologică şi socială gratuită.
Sara. Ultima vară. | Blogul Tatianei Țîbuleac
28.09.2015
Tatiana Țîbuleac a scris în aceste zile un nou text pe blogul său Tatianatibuleac.net. L-a intitulat „Sara. Ultima vară.” și l-a distribuit cu comentariul: „Un nou text pe blog, cât încă e toamnă”.
    
(Foto) Mamu(n)ți în Moldova şi în lume
28.09.2015, 00:01
Inspirat de mamutul în piatră de la Văratic, Râşcani, Cristian Sârbu a gâsit pe câteva meridiane ale globului alţi câţiva mamu(n)ți în piatră: în Islanda, Rusia şi Noua Zeelandă.
Plimbările Stiripozitive.eu: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Salve” la 10 ani de activitate
21.09.2015
Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Salve” de 10 ani salută modul sănătos de viață, viață fără riscuri, dar cu prosperitate.
    
Plimbările Stiripozitive.eu: Centru de Sănătate Prietenos Tinerilor ATIS, Bălți la 10 ani
16.09.2015, 12:20
Înainte de aniversarea de 10 ani a Centrului de Sănătate Prietenos Tinerilor ATIS de la Bălți, am făcut o plimbare până acolo ca să vedem cum stau lucrurile și cât de prietenoși sunt specialiștii, voluntarii și beneficiarii Centrului.
5 lucruri învățate la Tabăra DOR: Mia Guzun
29.08.2015
Stiripozitive.eu publică la insistența prietenească a Biroului pentru Relații cu Diaspora, cele 5 lucruri învățate la tabăra de vară pentru copii din diasporă, DOR 2015, împărtășite de tânăra bloggeriță, Mia Guzun.
    
Plimbările Stiripozitive.eu: Băcioika pe două roți
25.08.2015, 10:29
Francezii au Tour de France, italienii au Giro d’Italia, în Spania e La Vuelta, iar moldovenii au Băcioika - o competiție a cicliștior amatori organizată chiar de ei.
„Arta face o conexiune directă cu mintea și sufletul oamenilor indiferent de naționalitate”, susține ambasadorul Iulian Fruntașu
07.07.2015
Iulian Fruntașu, ambasadorul Republicii Moldova în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, a început să colecționeze lucrări de artă ale pictorilor moldoveni încă pe la sfârșitul anilor 80.
    
(Video) Troleibook - biblioteca călătoare
03.06.2015, 10:26
De Ziua Internațională a copiilor, Chișinăul s-a transformat într-un loc de distracții pentru toți copilașii și chiar pentru părinții acestora.Unii dintre ei au preferat să se plimbe cu automobilul electric, alții să sară pe trambulină, iar alții au mers la biblioteca Troleibook, o bibliotecă călătoare unde poți răsfoi și culege lucruri frumoase din cărți.
(Video, foto) Grădina Botanică în floare
06.05.2015
Am fost în această săptămână la Grădina Botanică să vedem ce flori au înflorit pe cele 104 hectare ale parcului. Și iată ce-am aflat.
    
10 apusuri romantice surprinse de tânărul fotograf Cristian Barancean
05.05.2015, 15:48
Cristian Barancean este un tânăr fotograf îndrăgostit de fotografie și culoare. El vede Moldova cu alți ochi, o vede frumoasă. Dar cel mai mult îi place să imortalizeze în fotografii apusurile, pentru că este romantic.
Plimbările Stiripozitive.eu: ajunul Sărbătorilor Pascale cu moldovenii din Chicago
09.04.2015
În ajunul Sărbătorilor Pascale, Comunitatea Moldovenilor din Chicago a adunat gospodinele moldovence la sărbătoarea intitulată „Jupănesele dibace”.
    
(Foto) Moldova sub zăpadă
18.03.2015, 17:13
Cu această ninsoare, care sperăm e ultima, vrem să vă reamintim cum a fost această iarnă, totuși frumoasă.
1

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.