Prima pagină / Locuri / Timp liber

Timp liber

(Foto) Cristian Barancean: fotograful care reușește să prindă toamna în cele mai colorate haine
24.10.2016
Tânărul fotograf Cristian Barancean vede Moldova doar în culori vii, indiferent de anotimpul de afară. Totuși, Cristian reușește să prindă cel mai bine aceste nuanțe toamna: un anotimp plin de magie, căldură și inspirație în Moldova.
    
(Foto) Pe jos prin toată Moldova
16.08.2016, 11:05
21 de zile sunt suficiente pentru a merge 500 de kg pe jos, din punctul extrem de nord – Naslavcea până în punctul extrem de sud – Giurgiulești, și a descoperi Moldova. Trei tineri au făcut-o și acum au propria poveste despre țara în care trăiesc.
(Galerie Foto) Graffiti-ul devine în vogă. O nouă pată de culoare și-a lăsat amprenta pe un perete din capitală
11.08.2016
Despre graffiti toată lumea știe că e un desen cu vopsea făcut ilegal pe mașini, pereți sau autobuze, în general în locuri nepermise. În Chișinău însă, acesta a prins amploare și apare tot mai des pe zidurile și pereții din capitală. De această dată, un graffiti cât un cartier a împânzit Stadionul Dinamo la intersecția străzilor Serghei Lazo și Alexei Sciusev.
    
(Foto) Pictură murală pe o școală din Capitală
16.06.2016, 16:59
Clădirile din Chișinău se transformă în adevărate opere de artă. Totul datorită picturile murale care capătă tot mai mult teren în capitală. Petele de culoare sunt împrăștiate de pictorul american Phillip Martin, iar ideea îi aparține Ambasadei Statelor Unite de la Chișinău.
(Video) Plimbările Stiripozitive.eu: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Iunona” din Ștefan Vodă
16.06.2016
Specialiștii de la Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Iunona” din Ștefan Vodă le vorbesc beneficiarilor centrului despre diferențele dintre adolescenți și adolescente și le explică că a fi diferit la această vârstă este un lucru absolut normal. Fetele intră mai repede în etapa de dezvoltare pubertară, iar băieții mai târziu.
    
(Video) Plimbările Stiripozitive.eu: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Speranța Tinerilor” din Dondușeni
02.06.2016, 17:10
Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Speranța Tinerilor” din Dondușeni are ramificații de activitate cu tinerii în orice domeniu, răspunzând la fiecare nevoie a adolescenților. Activitatea sportivă este primordială.
(Video) Plimbările Stiripozitive.eu: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Ana” din Drochia
30.05.2016
Specialiștii de la Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Ana” din Drochia recomandă adolescenților și nu numai adolescenților să ia neapărat micul dejun, deoarece este esenţial pentru menţinerea sănătăţii şi a energiei.
    
Plimbările Stiripozitive.eu: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „NisProtect” din Nisporeni
25.05.2016, 12:26
În ianuarie 2012, raionul Nisporeni s-a îmbogățit cu mai multă informație. Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „NisProtect” a devenit un prieten ideal pentru adolescenți și părinții lor.
(Video) Plimbările Stiripozitive.eu: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Orhideea” din Leova
24.05.2016
Startul relațiilor intime este încă o temă tabu în casele cu adolescenți. Părinții nu știu cum să înceapă discuția, iar de cealaltă parte, tânărul nu știe a reacționa. Specialiștii de la Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Orhideea” din Leova, vin cu sfaturi utile pentru adolescenții care doresc să se implice într-o relație, dar și pentru părinții acestora.
    
(Galerie foto) Chișinăul colorat
20.05.2016, 17:28
Street-art în capitală. Zeci de culori sunt răspândite pe străzile Chișinău, datorită proiectului „Chisinau is me”. Tinerii pictează spațiile publice într-un mod deosebit, dându-le formă, nuanță și caracter.
(Video) Plimbările Stiripozitive.eu: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Sănătatea Viitorilor Părinți” din Anenii Noi
12.05.2016
Specialiștii de la Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Sănătatea Viitorilor Părinți” sunt prieteni cu tinerii din Anenii Noi. Adolescenții primesc sfaturi utile pentru a avea un aspect frumos și o gândire pozitivă.
    
(Video) Plimbările Stiripozitive.eu: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Pro Vita” din Rîșcani
19.04.2016, 10:06
„Pro Vita” este un Centru de Sănătate profesionist ce lucrează alături de tinerii din raionul Rîșcani, pe care îi susține și îi promovează.
(Video) Plimbările Stiripozitive.eu: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Încredere” din Florești
08.04.2016
Nimeni sau foarte puțini reușesc să înțeleagă adolescenții. Aceștea au caractere diferite și dorințe de împărtățit, dar cui, dacă părinții sunt uneori plecați, iar alteori prea ocupați pentru copiii lor?
    
(Video) Plimbările Stiripozitive.eu: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Avante” din Costești, Ialoveni
24.03.2016, 12:46
Specialiștii de la Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Avante” din Costești, Ialoveni, muncesc la imaginea de sine a adolescenților din comunitate lor, fiind convinși că un tânăr încrezut în sine va forma o societate puternică.
(Video) Plimbările Stiripozitive.eu: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Armonia” din Rezina
11.03.2016
Specialiștii Centrului de Sănătate Prietenos Tinerilor „Armonia” din Rezina, discută des cu adolescenții despre influența negativă a grupului de prieteni și consecințele acesteia. Iar voluntarii Centrului optează pentru o viață armonioasă și productivă.
    
(Video) Ateliere de reparație a biciletelor din Chișinău
03.03.2016, 16:56
Vremea frumoasă de afară e un prilej bun de ieșit cu bibicleta la plimbare. Ieși afară, urci pe bicicletă și observi că ai pană. Dacă ai noroc, rezolvi totul cu ciocanul și cleștele, dacă nu, mergi la un meșter.
(Video) Plimbările Stiripozitive.eu: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor din Orhei
01.03.2016
Palma sau cuvântul, care prevalează în familiile voastre!? Reprezentanții Centrului de Sănătate Prietenos Tinerilor din Orhei au ieșit cu toții în aceste zile la un flash mob, pentru a atrage atenția asupra problemei majore: Violența în familiile cu adolescenți.
    
(Video) Plimbările Stiripozitive.eu: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „ATIS” din Bălți
25.02.2016, 10:52
De 10 ani la Bălți, la Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „ATIS”, specialiștii și voluntarii luptă cu problema consumului de alcool și droguri în rândul adolescenților. Ei fac ore informative în instituțiile de învățământ și să străduie să cultive în tineri obiceiuri frumoase, demne de urmat.
(Video) Plimbările Stiripozitive.eu: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Impuls” din Ungheni
14.02.2016
Un impuls pozitiv pentru fiecare tânăr îl reprezintă prietenii adevărați. Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Impuls” din Ungheni este locul unde tinerii se pot adresa după sfaturi și informație de orice gen.
    
(Video) Plimbările Stiripozitive.eu: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „SATI” din Fălești
11.02.2016, 11:12
Peste 4000 de tineri vin anual la Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „SATI” din Fălești, după sfaturi și răspunsuri la diverse întrebări.
1

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.