Prima pagină / Locuri / Timp liber

Timp liber

Planeta „Târgul de Crăciun” (Galerie foto)
29.12.2017
Târgul de Crăciun e frumos şi ziua şi noaptea, iar echipa Stiripozitive.eu l-a văzut ca pe o planetă frumoasă, emoţionantă...
    
Celebra cântăreață din România, Paula Seling, a fost atracția evenimentului „Mall of Fame” de la Chișinău
13.11.2017, 17:04
Centrul Comercial Shopping MallDova a fost, la 11 noiembrie 2017, gazda proiectului de modă și stil „Mall of Fame”, care se află la cea de-a V-a ediție.
(Galerie foto) Veștile bune de pe Instagram
09.03.2017
Prietenii noștri de pe Instagram călătoresc, merg la muzeu, fac sport, descoperă lucruri interesante și pozitive, și chiar gătesc.
    
(Foto) Graffiti din East Side Gallery, Berlin. Episodul 16
02.02.2017, 11:43
Igor Rotaru a fost, a văzut și a fotografiat graffiti de pe pereții din East Side Gallery, Berlin, loc care atrage mii de turiști pasionați de această artă care însuflețește orice perete și clădire sumbră.
(Foto) Stiripozitive.eu la plimbare prin Chișinău
19.01.2017
Ne-am înarmat cu aparatul de fotografiat și am ieșit la plimbare prin centrul Chișinăului.
    

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.