Prima pagină / Locuri / Timp liber

Timp liber

RECOMANDARE: 3 parcuri de distracții ce merită vizitate
10.07.2020
Vara este perioada în care cu toții ne reîncărcăm bateriile cu energie pozitivă pentru a face față provocărilor ce ne așteaptă în continuare. O metodă pe cât de veselă, pe atât de energizantă sunt vizitele în parcurile de distracții. Iată de ce, vă prezentăm o listă de parcuri de distracții recomandate de comunitatea NorocOlanda – Hello Netherlands.
    
(Video) Svetlana Mihailuc, fondatoarea „Mega WASH” de la Cahul, optează pentru o spălătorie ecologică
29.06.2020, 13:56
Svetlana Mihailuc este fondatoarea „Mega WASH”, prima curățătorie ecologică din Cahul. Împreună cu soțul, Svetlana a reușit să dezvolte afacere de la curățarea pernelor la cea a textilelor și covoarelor. Pentru a facilita activitatea a beneficiat de suportul Uniunii Europene, ajutorul căreia a permis punerea în funcțiune a întregului aparataj.
(VIDEO) Cum a reușit Cristian Voina, proprietarul Metropolis Pizza de la Cahul, să creeze o zonă confortabilă pentru oaspeți de toate vârstele
22.06.2020
Cristian Voina a început activitatea în domeniul alimentației publice de la vârsta de 16 ani în calitate de ospătar, acum are 26 și este proprietarul Metropolis Pizza. Ceea ce diferențiază Metropolis Pizza de alte localuri din orașul Cahul este ajustarea la necesitățile fiecărui tip de oaspeți. Părinții își pot vedea copii din sala de joc pe ecranele instalate în sală, sunt locuri mai izolate pentru „întâlnirile romantice”, sunt și zone pentru persoanele tinere, precum și spații în aer liber.
    
Zina Onofraș, tânăra care pictează stațiile auto din Călărași: „Orice vis devine realitate dacă depui suficientă muncă pentru a îl atinge”
13.05.2020, 11:44
Născută în raionul Călărași, Zina Onofraș este o tânără de 20 de ani care își manifestă talentul prin artă. Nu are studii specializate în domeniul dat, însă acest fapt nu a oprit-o să meargă pe calea artei. Datorită talentului pe care îl are a pictat un logo recunoscut în Moldova pentru un salon BarberShop din Chișinău, în timpul liber pictează portrete la comandă, chiar și stațiile din orașul Călărași au obținut un aspect colorat datorită picturilor ei.
Călătorii virtuale din propria locuință: de la Grădina Zoologică din San Diego până la explorarea spațială cu NASA
26.03.2020
Pandemia la nivel mondial a făcut ca sute de muzee, săli de concerte, grădini zoologice și alte spații pentru manifestații culturale să se închidă. Specialiștii ne îndeamnă să păstrăm distanța socială, însă noi o putem face într-un mod pozitiv, cu activități interesante, care să ne mențină starea de bine.
    

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.