Business

Forumul Economic al Tinerilor Antreprenori din raionul Sîngerei, ediția a II-a
02.11.2017
Forumul Economic al Tinerilor Antreprenori din raionul Sîngerei a ajuns în acest an la cea de-a II-a ediție. Proiectul susținut de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova în parteneriat cu Consiliul Raional Sîngerei și implementat de Asociația de Dezvoltare Durabilă "Mileniul - III" din s. Chișcăreni, Sîngerei.
    
Estetic Studio aniversează cinci ani de frumusețe
30.09.2016, 12:15
Cinci ani de rafinament, 40 de tehnici de frumusețe facială și corporală, 1800 de cursanți instruiți de Campioana Mondială la SPA, Daria Goroșenco. Tot ea a inventat și diferite metode de frumusețe exclusiv pe bază de zahăr. La aniversarea celor cinci ani a Centrului de Frumusețe „Estetic Studio” au fost oaspeți ce au un respect deosebit față de realizările Dariei.
Un subiect Stiripozitive.eu: peste 42000 vizualizări
15.09.2014
Un subiect Stiripozitive.eu despre compania IT Amdaris cu sedii la Chişinău, Timişoara şi Bristol a ajuns în aceste zile la pexte 42 de mii de vizualizări.
    
Lansarea colecției „Split” semnată de tânărul designer Irina Chitoragă
02.08.2013, 13:32
Geometria este sursa de inspirație pentru colecția „Split” pe care tânărul designer Irina Chitoragă o lansează duminică la Chișinău. Formele fundamentale au generat linii drepte, croieli curate și structuri simple care urmează conturul corpului, oferindu-i feminitate, eleganță, dar și senzualitate.
Agricultura și dezvoltarea rurală trebuie să devină priorități naționale: prezentarea Caietului de Politici Agricole FNPAIA 2013
04.07.2013
Producătorii agricoli din Moldova s-au reunit la Chișinău, în cadrul ședinței lărgite a Consiliului Federației Naționale a Patronatului din Agricultură şi Industrie Alimentară (FNPAIA), pentru a discuta realizările obținute în cei trei ani de la adoptarea Caietului de Politici Agricole și pentru a propune soluții la dificultățile rămase. Evenimentul a coincis cu aniversarea celor 10 ani de la crearea FNPAIA.
    
Invitație media | 3 iulie 2013: Prezentarea Caietului de Politici Agricole FNPAIA 2013
02.07.2013, 12:15
Federaţia Naţională a Patronatului din Agricultură şi Industrie Alimentară prezintă, la 3 iulie 2013, în cadrul unui eveniment ce marchează 10 ani de la constituirea organizației, Caietul de Politici Agricole 2013.
Al Doilea Proiect de Investiții și Servicii Rurale II: rezultate și impactul celor 7 ani de activitate
28.06.2013
Rezultatele şi impactul celor şapte ani de activitate ai celui de-al Doilea Proiect de Investiții și Servicii Rurale II au fost prezentate, recent, în cadrul conferinţei finale a proiectului, ce a reunit aproximativ 70 participanți – reprezentanți ai ministerelor de ramură, donatori, parteneri de implementare a proiectului și beneficiari.
    
Şcoala de Vară „Dezvoltarea abilităților de întreprinzător și networking”
19.06.2013, 17:13
În perioada 10-14 iunie 2013, Proiectul Investiții și Servicii Rurale II (RISP II), finanțat de Banca Mondială și Guvernul Suediei, în colaborare cu Asociația Businessului European (EBA Moldova) și Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova (AFAM), au organizat Şcoala de Vară cu genericul „Dezvoltarea abilităților de întreprinzător și networking”.
BUZZ!Camp vine în Chișinău!
01.05.2013
Inspire Business depășește granițele și vine în Chișinău să îți ofere porția de cunoștințe, motivație și inspirație necesare pentru o carieră de succes. Vrem ca acest eveniment să fie un semnal de alarmă, un ceas deșteptător menit să-ți aducă aminte că e momentul să acționezi. ACUM!
    
O revistă cu altitudine: relansare
10.03.2013, 17:40
Vești bune pentru pasageri: compania aeriană „Air Moldova” relansează în această primăvară, cu ocazia celor 20 de ani de activitate, revista sa de bord „ALTITUDE”.
„Perlele” Târgului de bijuterii și ceasuri Inhorgenta München: o privire cu ochi din Moldova
02.03.2013
Târgul de bijuterii și ceasuri Inhorgenta München, care s-a încheiat recent în Germania, a avut și o prezență moldovenească, a Ludmilei Buga, în calitate de vizitator și cronicar al acestui eveniment aniversar.
    
Eroii „Știrilor pozitive” de ieri sunt azi laureați ai „Festivalului Cartofului”
11.11.2012, 19:45
Eroii „Știrilor pozitive” de ieri - producătorii agricoli Maria și Pavel Țirchi din satul Rediul Mare, raionul Ocnița - au devenit astăzi laureați ai „Festivalului Cartofului 2012”.
Știri pozitive.eu l-au intervievat pe jurnalistul care l-a intervievat pe Primul-ministru moldovean la Bruxelles
02.04.2012
Știrile pozitive l-au intervievat pe Don Melvin, directorul biroului Associated Press de la Bruxelles, jurnalistul care l-a intervievat, în capitala Uniunii Europene, pe Primul-ministru al Republicii Moldova, Vlad Filat.
    
Stiri pozitive.eu. Vă spunem întâi vestea bună
27.02.2012, 10:08
Televiziunile din țară anunță în jurnalele lor lansarea știrilor pozitive. Și o fac în stilul propriu.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.