Business

Atelierul de Instruire privind aglomerările și tratarea apelor reziduale de la Ştefan Vodă
29.11.2018
Un atelier de Instruire privind aglomerările și tratarea apelor reziduale a aut loc recent, în Sala de ședințe a Primăriei Ștefan Vodă. Atelierul a fost organizat de Asociația ”Caroma Nord” în parteneriat cu Water Research Institute (Institutul de Cercetare a Apelor Bratislava), cu sprijinul SlovakAid.
    
Premieră pentru Republica Moldova: Țara noastră va fi gazda celei de-a treia Conferințe Globale privind Turismul Vitivinicol a Organizației Mondiale a Turismului
03.09.2018, 17:19
Premieră mondială pentru Republica Moldova! Ţara noastră va deveni capitala mondială a turismului vitivinicol în perioada 6-7 septembrie 2018, când va găzdui cea de-a treia Conferință Mondială privind Turismul Vitivinicol a Organizației Mondiale a Turismului pe lângă ONU (UNTWO). Evenimentul de anvergură va contribui la promovarea imaginii Republicii Moldova pe plan internațional, ca destinație turistică vitivinicolă globală.
Suedia continuă să susţină egalitatea de gen în Moldova, în colaborare cu UN Women
16.02.2018
Guvernul Suediei şi-a extins sprijinul financiar pentru Nota strategică a UN Women în Moldova pentru perioada 2018-2020 pentru continuarea promovării egalităţii de gen și a drepturilor femeilor în țară.
    
Forumul Economic al Tinerilor Antreprenori din raionul Sîngerei, ediția a II-a
02.11.2017, 15:02
Forumul Economic al Tinerilor Antreprenori din raionul Sîngerei a ajuns în acest an la cea de-a II-a ediție. Proiectul susținut de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova în parteneriat cu Consiliul Raional Sîngerei și implementat de Asociația de Dezvoltare Durabilă "Mileniul - III" din s. Chișcăreni, Sîngerei.
Estetic Studio aniversează cinci ani de frumusețe
30.09.2016
Cinci ani de rafinament, 40 de tehnici de frumusețe facială și corporală, 1800 de cursanți instruiți de Campioana Mondială la SPA, Daria Goroșenco. Tot ea a inventat și diferite metode de frumusețe exclusiv pe bază de zahăr. La aniversarea celor cinci ani a Centrului de Frumusețe „Estetic Studio” au fost oaspeți ce au un respect deosebit față de realizările Dariei.
    
Un subiect Stiripozitive.eu: peste 42000 vizualizări
15.09.2014, 10:42
Un subiect Stiripozitive.eu despre compania IT Amdaris cu sedii la Chişinău, Timişoara şi Bristol a ajuns în aceste zile la pexte 42 de mii de vizualizări.
Lansarea colecției „Split” semnată de tânărul designer Irina Chitoragă
02.08.2013
Geometria este sursa de inspirație pentru colecția „Split” pe care tânărul designer Irina Chitoragă o lansează duminică la Chișinău. Formele fundamentale au generat linii drepte, croieli curate și structuri simple care urmează conturul corpului, oferindu-i feminitate, eleganță, dar și senzualitate.
    
Agricultura și dezvoltarea rurală trebuie să devină priorități naționale: prezentarea Caietului de Politici Agricole FNPAIA 2013
04.07.2013, 21:40
Producătorii agricoli din Moldova s-au reunit la Chișinău, în cadrul ședinței lărgite a Consiliului Federației Naționale a Patronatului din Agricultură şi Industrie Alimentară (FNPAIA), pentru a discuta realizările obținute în cei trei ani de la adoptarea Caietului de Politici Agricole și pentru a propune soluții la dificultățile rămase. Evenimentul a coincis cu aniversarea celor 10 ani de la crearea FNPAIA.
Invitație media | 3 iulie 2013: Prezentarea Caietului de Politici Agricole FNPAIA 2013
02.07.2013
Federaţia Naţională a Patronatului din Agricultură şi Industrie Alimentară prezintă, la 3 iulie 2013, în cadrul unui eveniment ce marchează 10 ani de la constituirea organizației, Caietul de Politici Agricole 2013.
    
Al Doilea Proiect de Investiții și Servicii Rurale II: rezultate și impactul celor 7 ani de activitate
28.06.2013, 16:41
Rezultatele şi impactul celor şapte ani de activitate ai celui de-al Doilea Proiect de Investiții și Servicii Rurale II au fost prezentate, recent, în cadrul conferinţei finale a proiectului, ce a reunit aproximativ 70 participanți – reprezentanți ai ministerelor de ramură, donatori, parteneri de implementare a proiectului și beneficiari.
Şcoala de Vară „Dezvoltarea abilităților de întreprinzător și networking”
19.06.2013
În perioada 10-14 iunie 2013, Proiectul Investiții și Servicii Rurale II (RISP II), finanțat de Banca Mondială și Guvernul Suediei, în colaborare cu Asociația Businessului European (EBA Moldova) și Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova (AFAM), au organizat Şcoala de Vară cu genericul „Dezvoltarea abilităților de întreprinzător și networking”.
    
BUZZ!Camp vine în Chișinău!
01.05.2013, 11:16
Inspire Business depășește granițele și vine în Chișinău să îți ofere porția de cunoștințe, motivație și inspirație necesare pentru o carieră de succes. Vrem ca acest eveniment să fie un semnal de alarmă, un ceas deșteptător menit să-ți aducă aminte că e momentul să acționezi. ACUM!
O revistă cu altitudine: relansare
10.03.2013
Vești bune pentru pasageri: compania aeriană „Air Moldova” relansează în această primăvară, cu ocazia celor 20 de ani de activitate, revista sa de bord „ALTITUDE”.
    
„Perlele” Târgului de bijuterii și ceasuri Inhorgenta München: o privire cu ochi din Moldova
02.03.2013, 20:51
Târgul de bijuterii și ceasuri Inhorgenta München, care s-a încheiat recent în Germania, a avut și o prezență moldovenească, a Ludmilei Buga, în calitate de vizitator și cronicar al acestui eveniment aniversar.
Eroii „Știrilor pozitive” de ieri sunt azi laureați ai „Festivalului Cartofului”
11.11.2012
Eroii „Știrilor pozitive” de ieri - producătorii agricoli Maria și Pavel Țirchi din satul Rediul Mare, raionul Ocnița - au devenit astăzi laureați ai „Festivalului Cartofului 2012”.
    
Știri pozitive.eu l-au intervievat pe jurnalistul care l-a intervievat pe Primul-ministru moldovean la Bruxelles
02.04.2012, 21:55
Știrile pozitive l-au intervievat pe Don Melvin, directorul biroului Associated Press de la Bruxelles, jurnalistul care l-a intervievat, în capitala Uniunii Europene, pe Primul-ministru al Republicii Moldova, Vlad Filat.
Stiri pozitive.eu. Vă spunem întâi vestea bună
27.02.2012
Televiziunile din țară anunță în jurnalele lor lansarea știrilor pozitive. Și o fac în stilul propriu.
    

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.