Sport

Imagine în premieră cu sportiva Cristina Iovu în Satul Olimpic din Londra
02.08.2012
Emil Bojescu, protagonistul subiectului pe pe Știripozitive.eu „Duminica de 8 aprilie trăită la Londra, în Europa, de Emil Bojescu din Moldova”, a mers ieri în Satul Olimpic din Londra pentru a revedea oameni apropiați și pentru a apropia de noi în imagini ceea ce se întâmplă acolo.
    
Cristina Iovu – medalie olimpică pentru Moldova la Jocurile de la Londra
30.07.2012, 09:13
Aplauze și admirație – asta putem adăuga la anunțul obținerii de către halterofila din Republica Moldova, Cristina Iovu, a medaliei de bronz la Jocurile Olimpice de Vară de la Londra.
Tenis de masă pentru refugiaţi
02.07.2012
La această masă toţi sunt egali. La masa de tenis. Astfel, turneul de tenis de masă, organizat la Chişinău, cu ocazia Zilei Mondiale a Refugiaţilor, a reunit ambasadori, refugiaţi, angajaţi ai Guvernului, jurnalişti şi alţi profesionişti.
    
Liliana Popescu, moldoveanca Miss Giro D’Italia 2012
27.05.2012, 22:14
O tânără din Republica Moldova, Liliana Popescu, a fost desemnată Miss Giro D’Italia 2012 în prestigioasa cursă de ciclism „Turul Italiei”, anunță site-ul moldovenilor din Italia Moldint.com.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.