Sport

8 medalii pentru sportivii moldoveni la ADCC Romania Open Championship 2013
09.09.2013
Cei 10 luptători de Grappling și Jiu-Jitsu Brazilian, sub egida companiei RVD Markets LTD și a viitoarei Federații de Jiu-Jitsu Brazilian și Grappling din Republica Moldova, aduc acasă la Chișinău 8 medalii și locul 2 pe echipe, după o evoluție superbă la una dintre cele mai prestigioase competiții de profil, ADCC Romania Open Championship 2013, care a adunat peste 120 de sportivi, atât din Romania cât și de peste hotare.
    
Tradiţia, marea învingătoare a Festivalului Internațional al Sporturilor Tradiționale „Jocurile Daciei”
28.05.2013, 12:37
Aruncarea bolovanului, a buzduganului şi a suliţei, ridicarea copacului, goana călăreților - toate aceste sporturi s-au reunit, împreună cu oamenii care le practică şi cu suporterii lor, la Rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi la prima ediție a Festivalului Internațional al Sporturilor Tradiționale „Jocurile Daciei”.
Alexei Strechie în finala celui mai prestigios capionat modial de Jiu-Jitsu Brazilian
27.04.2013
Este pentru prima oară în istorie când tricolorul Republicii Moldova ajunge pe podiumul de premiere a acestui campionat.
    
Primul meci pe teren propriu și prima victorie pentru selecționata Moldovei de rugby
19.03.2013, 11:44
Sâmbătă, pe stadionul „Dinamo” echipa de rugby a Moldovei a obținut prima victorie din acest sezon în fața reprezentativei Republicii Cehe. Terenul de acasă și fanii, dar mai ales fanele și nu în ultimul rând jocul bun făcut de haiduci au adus victoria echipei noastre cu scorul de 37-12.
Victorie pentru atleţii moldoveni la Cupa Europei de aruncări
18.03.2013
La sfârşitul săptămânii trecute, pe 16-17 martie 2013, oraşul spaniol Castellon a fost gazda Cupei Europei de aruncări, concurs la care participă în mod tradiţional şi aruncătorii moldoveni, care au revenit acasă cu victorii.
    
„Jucând tenis cu moldovenii” Ungaria a pierdut cu 2:3 în Cupa Davis
03.02.2013, 22:26
„Jucând tenis cu moldovenii” nu mai este de astăzi o afirmaţie ironică. Selecţionata de tenis a Moldovei a învins cu 3:2 echipa Ungariei într-un meci de Cupa Davis, desfăşurat la Chişinău, şi s-a calificat astfel în premieră în această fază a competiţiei.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.