Prima pagină / Evenimente / Stil de viaţă

Stil de viaţă

Top 10 cele mai vizualizate articole din luna decembrie pe stiripozitive.eu
30.12.2016
Accesorii personalizate, lansările de carte, feeria sărbătorilor de iarnă și multe alte subiecte interesante publicate pe stiripozitive.eu au fost cele mai vizualizate articole ale lunii decembrie. În dependență de numărul de vizualizări am putut stabili, top 10 cele mai citite articole din luna cadourilor.
    
Fericirea e atunci când... | Vitalie Guțu
03.11.2016, 14:29
Dacă ar fi să definim fericirea în viziunea jurnalistului Vitalie Guțu, cuvintele potrivite ar fi: dimineață, mișcare, iubire și ciocolată. Lista acestora continuă, deoarece a acceptat să povestească echipei Stiripozitive momente, reflecții și gânduri senine, care alcătuiesc această stare lăuntrică provocată de lucrurile, acțiunile și oamenii din jur.
Top 10 cele mai vizualizate articole din luna octombrie pe stiripozitive.eu
31.10.2016
Strângem roadele lunii octombrie și facem un top 10 a celor mai vizualizate articole pe Stiripozitive.eu.
    
Top 10 cele mai vizualizate articole din luna septembrie pe stiripozitive.eu
30.09.2016, 13:06
Luna septembrie sau „rapciune” cum i se spune în popor a deschis ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, însă cu aceleași subiecte originale pe care le realizează echipa Stiripozitive. Am răsfoit calendarul celor mai vizualizate articole ale acestei luni și a am putut stabili topul celor mai citite și apreciate articole.
Top 10 cele mai vizualizate articole din luna august pe stiripozitive.eu
02.09.2016
„Au gust” și articolele pozitive ale lunii august. Și de data aceasta am putut stabili, în dependență de numărul de vizualizări, cele mai citite și apreciate subiecte ale lunii precedente.
    
Cumpără și citește o carte a unui scriitor din Moldova: Victoria Anna
17.08.2016, 15:15
Promovăm și în continuare lectura și lucrările scriitorilor din Moldova prin intermediul campaniei online „Cumpără și citește o carte a unui scriitor din Moldova” inițiată de Stiripozitive și eLibrăria. Victoria Anna este fondatoarea Clubului Cititoarelor Moderne, un proiect axat pe femeia contemporană și preferințele ei literare. Tânăra este încântată de campania nostră și a decis să participe, pentru a-i demonstra lui Dimitrie Cantemir că nu a avut dreptate atunci când spunea că „năravurile bune sunt rare” la moldoveni.
Top 10 cele mai vizualizate articole din luna iulie pe stiripozitive.eu
04.08.2016
Luna iulie a fost la fel productivă pentru Stiripozitive.eu ca și lunile anterioare. Și de data aceasta, în funcție de numărul de vizualizări, am putut stabili topul celor mai vizualizate 10 articole din luna precedentă.
    
(Video) Târgul Internaţional „La Vatra Olarului Vasile Gonciari” a ajuns la cea de-a VI-a ediție
18.07.2016, 14:10
La vatra olarului Vasile Gonciari de la Hogineşti, raionul Călărași s-au adunat și în acest an zeci de vizitatori pentru a admira, dar și a cumpără cele mai deosebite obiecte de artizanat realizate de către meșteri populari, veniți din diferite regiuni ale țării. Prețul unui obiect depinde de valoarea și dimensiunea pe care o are.
Infografic: Recomandările Ministerului Sănătăţii pe timp de caniculă
22.06.2016
Autoritățile au transmis recomandările pe timp de caniculă, iar Agenţia „URMA ta” le-a integrat într-un infografic. Acest ghid de comportament pe timp de caniculă include, de asemenea, recomandări pentru protecția copiilor mici, copiilor aflați în tabere, precum şi recomandări pentru persoanele vârstnice și cu afecțiuni cronice.
    
Voie bună și mâncare gustoasă la Festivalul Barbecue din capitală
30.05.2016, 15:17
În incinta Centrului Internațional de Expoziții „Moldexpo” s-a dat startul celei de-a IV ediții a festivalului BARBECUE 2016. Timp de trei zile, vizitatorii capitalei au avut parte de multe distracții și s-au delectat cu bucate alese pregătite la grătar.
(Foto) MOVE te pregătește de vară!
20.05.2016
„MOVE Womenswear” prezintă o colecție fabuloasă de rochii, bluze și eșarfe într-o atmosferă relaxată de vară. Ținutele din mătase naturală, pictate manual în ombre abstract sunt perfecte pentru sezonul estival.
    
4 ani magici din „viața” genților Bookletta
13.05.2016, 16:29
Brandul Bookletta sărbătorește 4 ani magici. Cu acest prilej echipa stiripozitive.eu o felicită pe fondatoarea Rusanda Cojocaru și-i dorește în continuare să se mândrească cu cât mai mulți iubitori ai genților care promovează cititul.
(Video) VeloHora - Revine! Clubul de ciclism Sporter Bike se pregătește intensiv de acest mare eveniment
10.05.2016
Bicicleta, casca de protecție, mănușile, ochelarii cât și dorința de promovare a unui modul sănătos de viață, a determinat și data aceasta echipa de ciclism Sporter Bike să desfășoare cel de-al patrulea antrenament de ciclism, pentru marele eveniment VeloHora ce va fi organizat în perioada patru și cinci iunie.
    
„Ești tată? FII CA ANDREI!” - implicarea taților în dezvoltarea copiillor
18.04.2016, 10:39
Dacă echipa de la „URMA ta” ar realiza o campanie de promovare a implicării taților în dezvoltarea copiilor, noi am cere mai întâi permisiunea autorului emisiunii „Lumina”, Andrei Bolocan, de a folosi această fotografie și ne-am axa mesajele pe sloganul „Ești tată? Fii ca Andrei!”.
Miss și Mister USM 2016: „Ne-au întâlnit după frumusețe, dar ne-au petrecut după inteligență”
15.04.2016
Frumusețea, talentul și inteligența celor cinci băieți și șapte fete care au participat aseară în cadrul concursului Miss și Mister USM 2016, au impresionat atât juriul cât și publicul. Miss USM a fost desemnată Nicoleta Caun, studentă la Facultatea Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei. Cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la fondarea Universității de Stat, Autoguvernarea Studenţilor USM a decis să fie organizat, în premieră și Mister USM. Titlul i-a revenit lui Andrei Aprodu, student la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării.
    
Gabi Balint: „Voi vă amintiți prima zi de iad, pardon, de grădiniță?”
22.02.2016, 13:27
Legendarul fotbalist român Gabi Balint și-a amintit astăzi de prima zi de iad, pardon, de grădiniță, și a închegat toate amintirile într-un text pe care l-a postat pe Facebook.
Bărbații din Japonia sunt mai norocoși de Valentine's Day
15.02.2016
Devenită un simbol comercial al Dragostei, Ziua Sfântului Valentin, dincolo de rădăcinele sale istorice și teologice a căpătat un simbolism diferit în Japonia. În Țara Soarelui Răsare, bărbații sunt mai norocoși în această zi.
    
(Video) Mesaj de încurajare pentru tineri din partea formației „West River”
03.02.2016, 16:07
Formația „West River” a lansat pe 3 februarie piesa #CapulSus. Tinerii ne încurazează să ne urmăm visul, indiferent de obstacole.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.