Prima pagină / Evenimente / Timp liber

Timp liber

Muzică, voie bună și iarmaroc. Parcul Alunelul se redeschide după finisarea lucrărilor de reamenajare
02.10.2020
La data de 14 octombrie, de Hramul capitalei, va avea loc deschiderea Parcului „Alunelul” din sectorul Sculeanca.
    
10 evenimente la care poți participa și tu vara aceasta
15.05.2020, 15:40
Pentru că se prevede că va fi o vară mai plictisitoare ca celelalte din cauza pandemiei, am decis să selectez 10 evenimente care vor avea loc în sezonul estival, 2020. Mai jos găsiți un mic top cu evenimentela la care puteți participa împreună cu prietenii sau familia.
„Percepția tinerilor asupra conflictului transnistrean, exprimată prin arta urbană” – proiect despre și pentru tineri
08.05.2020
Reprezentanța din Republica Moldova a Centrului Român de Politici Europene, cu susținerea Black Sea Trust for Regional Cooperation lansează un nou proiect cu genericul „Percepția tinerilor asupra conflictului transnistrean, exprimată prin arta urbană”. Acesta având drept scop apropierea comunităților de tineri de pe ambele maluri ale Nistrului, dar și demonstrarea faptului că tinerii, rețelele sociale și arta urbană pot combate stereotipurile persistente.
    
Petrece timpul liber util și interesant. Lista evenimentelor online din această săptămână
05.05.2020, 16:56
Izolarea în casă nu presupune neapărat lipsa activităților sau evenimentelor. În acest sens, vă propunem o listă a evenimentelor ce vor avea loc în această săptămână. Toate online, desigur, pentru recreere, dar și pentru dezvoltarea personală.
Quarantine Fest: UNISON’G
27.04.2020
Nu știi cu ce să-ți mai ocupi timpul în carantină? Îți spunem noi. Pentru cei care stau acasă, este organizat concertul Quarantine Fest: UNISON’G.
    
Spectacolele Cirque du Soleil pot fi privite online gratuit
08.04.2020, 14:23
Cirque du Soleil pune la dispoziția publicului cele mai spectaculoase reprezentații, astfel că ai oportunitatea să admiri în fiecare vineri seara, începând cu ora 20:00, câte 60 minute de show cu toate elementele de contorsionism și acrobație.
„Târgul de Daruri Dulci” – eveniment de promovare a producătorilor autohtoni
10.03.2020
Organizat în premieră, Târgul de Daruri Dulci promovează producătorii autohtoni, dar și aduce la cunoștință cetățenilor produsele create la noi în Republica Moldova.
    
Au fost premiați, în cadrul Galei ASUSM, cei mai activi tineri de la Universitatea de Stat
24.02.2020, 15:41
Universitatea de Stat din Moldova și-a premiat cei mai activi studenți. Pe data de 20 februarie a avut loc Gala Autoguvernării Studenților USM (ASUSM) care și-a propus să facă totalurile anului 2019 și să scoată în evidență realizările tinerilor.
„Povestiri experimentale”
27.01.2020
Dacă ești interesat de producție de film, video, regie, fotografie, oberliht.com te invită să te alături atelierului de lucru „Povestiri experimentale”, care va avea loc la Chișinău, între 19-22 februarie 2020.
    
Petrecere „πcinste” cu Sergiu Beznițchi și Igor Guzun
27.01.2020, 10:35
Cărțile își întâlnesc autorii, autorii își cunosc cititorii și răspunsurile își vor găsi întrebările. Este vorba despre o petrecere mai diferită, „Party de carte”, desfășurată de Sergiu Beznițchi și Igor Guzun, la Librarius Cafe.
Începe acum pregătirile pentru BAC
17.01.2020
Universitatea Tehnică a Moldovei organizează și în acest an cursuri de pregătire pentru examenele de Bacalaureat!
    
Fundația de Binefacere Caritas Moldova a organizat „Festivalul Voluntarilor”
23.12.2019, 15:50
În fiecare an, pe data de 5 decembrie, sărbătorim „Ziua Internațională a Voluntarilor”. În acest fel, împărtășim valorile voluntariatului, celebrăm bucuria și speranța pe care tinerii noștri au adus-o în sufletele celor nevoiași de-a lungul întregului an. Așadar, an de an, Fundația de Binefacere Caritas Moldova organizează „Festivalului Voluntarilor”, eveniment ajuns deja la cea de-a XI-a ediție.
Concertul de Crăciun „Santa Lucia” a adus căldură, lumină și sărbătoare pentru sute de persoane
19.12.2019
Sala cu Orgă a fost plină ochi miercuri, 18 decembrie, când 350 de muzicieni din Moldova au urcat în scenă. Cu susținea Suediei, Moldovan National Youth Orchestra, alături de cei 130 de eroi ai La La Play Voices și corurile pentru copii Lia Ciocârlia (Artico) și Sonor, au prezentat concertul „Santa Lucia”, dedicat sărbătorilor de Crăciun.
    
Cum a fost la cel mai așteptat Yardsale „All Aboard! The Santa's express”
16.12.2019, 18:04
Cel mai așteptat Yardsale a fost deschis vizitatorilor timp de 2 zile, pe 14-15 decembrie, în incinta Gării Feroviare. Decor pentru sărbătorile de iarnă, cadouri, master-class-uri pentru copii și multe alte bunătăți au putut fi cumpărate la Yardsale „All Aboard! The Santa's express”.
CASTAGNATA 2019
06.12.2019
Castagnata 2019 vă așteaptă pe 7 decembrie să savurați castane prăjite și vin brulé, pregătite după rețete italiene.
    
Pop Simfonic revine cu cea mai grandioasă și complexă producție în a 6-a ediție!
05.12.2019, 18:17
Moldovan National Youth Orchestra și La La Play Voices te invită pe 21 decembrie la tradiționalul și cel mai grandios concert al anului - Pop Simfonic. Ediția a VI-a de Pop Simfonic adună sub aceeași baghetă 350 de muzicieni din toată țara, pentru a le oferi celor peste 2000 de spectatori o seară de contraste, pătrunsă de o energie frumoasă și desigur multă muzică bună!
Concert de Crăciun „Santa Lucia”, un eveniment în cele mai bune tradiții Suedeze la Chișinău!
04.12.2019
Sfânta Lucia este o sărbătoare a luminii în cea mai întunecată perioadă a anului. La mijlocul lunii decembrie, în Suedia, zilele sunt scurte, iar nopțile sunt lungi. Sfânta Lucia pe 13 decembrie marchează începutul sărbătorilor de Crăciun și oferă speranță că în curând equinoxul de iarnă va schimba echilibrul dintre întuneric și lumină.
    
Săptămâna cu arome ale bucătăriei italiene la Chișinău
17.11.2019, 10:41
Ambasada Italiei în Republica Moldova, în colaborare cu parteneri săi, organizează în perioada 18-24 noiembrie cea de-a IV-a Ediție a Săptămânii Bucătăriei Italiene în Lume. În această săptămână se vor organiza evenimente de către cele 300 de misiuni diplomatice.
Fundația Hospice Angelus Moldova împlinește 20 de ani și organizează un concert aniversar
13.11.2019
Hospice Angelus Moldova, în colaborare cu Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici", organizează concertul aniversar a celor 20 de ani de activitate a Fundației. Evenimentul va avea loc în data de 29 noiembrie, începând cu orele 18:30.
    
Cea de-a IX-a ediție a Zilei Științei va fi marcată la Muzeul Național de Istorie
30.10.2019, 13:10
Pe 9 noiembrie, ora 11:00-16:00, Muzeul Național de Istorie se va transforma într-un adevărat campus Alma Mater de Ziua Științei. Cărțile și măturile zburătoare, laboratoarele, tehnica de știință, utilajele și echipamentele vor prezenta oaspeților știința altfel. Ghidul participanților în călătorie va fi un tânăr magician, care într-un final devine cercetător.
1

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.