Prima pagină / Evenimente / Timp liber

Timp liber

Termoelectrica S.A., premiată cu Medalia de aur la Gala Businessului Moldovenesc
04.06.2018
Termoelectrica S.A. a fost premiată cu Medalia de Aur la categoria „MARCA COMERCIALĂ RESPONSABILĂ SOCIAL” și laureată pentru realizările din domeniul calității. Premiile au fost acordate joi, 31 mai, la Gala Businessului Moldovenesc, în cadrul concursurilor Marca Comercială a Anului 2017, la categoria „Produse și Servicii în domeniul energeticii și construcțiilor” și Premiul pentru realizări în domeniul calității.
    
La Chișinău a fost lansată prima formare universitară francofonă cu prezență sporită în întreprindere în Republica Moldova: un proiect cu un buget total de peste 130 000 euro
29.05.2018, 13:54
Agenția universitară a Francofoniei (AUF), în colaborare cu Universitatea Tehnică din Moldova (UTM), Pentalog, Asociația Națională a Companiilor din domeniul TIC (ATIC) și Institutul universitar de tehnologie (IUT) din Rouen, Franța, au lansat prima formare universitară francofonă cu prezență sporită în întreprindere în Republica Moldova. Evenimentul a avut loc în data de 28 mai 2018, ora 15.00, în sala Front End de la Tekwill (strada Studenților 9/11).
Cel mai modern magazin de cărți din țară și-a deschis ușile în inima capitalei
26.04.2018
În inima capitalei și-a deschis ușile cel mai modern magazin de cărți din țară – Librarius! Mii de autori, zeci de mii de opere, super prețuri și cadouri pentru toți cumpărătorii cu prilejul deschiderii magazinului de cărți Librarius de pe str. A Pușkin 22!
    
(Foto) Astăzi s-a desfăşurat prima ediţie a clubului de discuții iniţiat de Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism. Vezi cine a fost primul invitat
04.04.2018, 16:31
Școala de Studii Avansate în Jurnalism a organizat prima ediţie a clubului de discuţii deschis pentru toți cei interesați de cele mai fierbinți subiecte ale momentului, în plan local și internațional.Protagonistul primei ediţii a fost jurnalistul și vloggerul Dumitru Ciorici, cofondator AGORA și, totodată, instructor Școala de Studii Avansate în Jurnalism (ȘSAJ).
Au fost anunţaţi câştigătorii concursului Spelling Bee
03.04.2018
La Chişinău s-a desfăşurat concursul pentru elevii claselor a IX-XII-a care a avut loc la American Language Center sâmbătă, 31 martie.
    
Expoziție de artă cu arome de Moldova realizată la Atena
21.03.2018, 12:28
În perioada 17-18 martie 2018 la Atena s-a desfășurat expoziția personala de pictură a artistei Ludmila Iordache cu genericul „Dumnezeu este Iubire”.
Biroul Relații cu Diaspora anunță perioada deschisă pentru înscrierea la Programul DOR, ediția a VI-a
15.03.2018
Biroul Relații cu Diaspora (BRD) din cadrul Cancelariei de Stat declară deschisă perioada de înscriere la cea de-a VI-a ediție a Programului guvernamental DOR - *Diasporă * Origini * Reveniri, destinat generației a doua de migranți, originari din Republica Moldova.
    
Expoziţie de pictură şi grafică intitulată „Creaţie Plastică” vernisată în incinta Bibliotecii Naţionale
08.02.2018, 17:12
Ion Ţâgulea este doctor în pedagogia artelor plastice. Direcţii ştiinţifico-creative de activitate: pedagogia artelor, tehnologia educaţiei artistico- plastice, teoria artelor plastice şi a designului, pictura, grafica, sculptura, compoziţia.
Cunoaște-i pe primii zece speakeri ai Ignite Chişinău: The Spirit
06.02.2018
Profesori, designeri, medici, elevi, psihologi, actori, ei și mulți alți moldoveni au ce spune lumii, au ce-ți spune ție în cadrul celui de-al 4-lea eveniment Ignite Chisinau: The Spirit.
    
Speed dating Chişinău
12.12.2017, 15:24
Speed dating-ul este un sistem de întâlniri rapide care are ca scop organizarea întâlnirilor pentru scurte conversaţii între parteneri. În urma acestor scurte conversaţii, aceștia pot decide, să facă schimb de date de contact sau nu.
Ziua profesorului sărbătorită în cadrul Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării a Universității de Stat
06.10.2017
Sunete de chitară, zâmbete și voie bună au răsunat ieri, 5 octombrie, pe holul facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, a Universității de Stat, cu ocazia zilei profesorului.
    
Filme în aer liber: Festivalul "Noaptea filmelor sub stele", la a patra ediţie
28.08.2017, 13:29
Evenimentul este organizat în colaborare cu Asociația de Binefacere și Promovare a Culturii Civice. Intrarea pe teritoriul muzeului este permisă de la orele 20:15, iar rularea filmelor încep la 20:40. Organizatorii vă invită să veniți în intervalul acestor ore pentru a ocupa un loc comod și un beanbag.
Licori acustice la Cinematograful Buiucani
14.08.2017
Licorile acustice preparate de Laurenţiu Coţaga și prietenii săi au putut fi savurate în cadrul concertului în aer liber organizat la Cinematograful Buiucani.
    
Cea de-a 100 întâlnire a clubului Top Toastmasters Club a avut loc în Chișinău
09.08.2017, 12:34
Toastmasters International este o organizație non-profit, prin intermediul căreia oamenii învață cum să vorbească în public și cum să-și dezvolte abilități de lider.
CNTM: Cea de-a treia ediție a Festivalului Tineretului se va desfășura la Chișinău!
27.07.2017
Consiliul Național al Tineretului din Moldova, cu suportul Fondului ONU pentru Populație, Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova și Rotaract Club, organizează Festivalul Tineretului, ediția a III-a. Evenimentul se va desfășura în contextul Zilei Internaționale a Tineretului, pe 12 august, pe strada Pietonală din Chișinău, începând cu ora 14.00.
    
Week-end la VATRA
10.07.2017, 11:47
Fiind amplasat la periferia rezervației științifice Codru, în apropierea orașului Strășeni (31 km nord-vest de Chișinău) din Republica Moldova , Complexul Etno-Cultural VATRA este o platformă cu o infrastructură dezvoltată, ce oferă o multitudine de oportunități pentru organizarea diferitor evenimente.
(Video) VANroads descoperă noi talente
05.09.2016
Rock’n’Van a fost ultimul eveniment din această vară care a fost organizat pe VANroads. Cei prezenți au avut ocazia să asculte muzică bună și să cunoască trupe „abia scoase din cuptor”.
    
O moldoveancă s-a ales cu titlul de Miss Queen Portugal 2016 și merge mai departe
20.06.2016, 16:24
Emoții, fete frumoase, defilări, dar și costumații provocatoare, acestea au fost ingredientele unui concurs de frumusețe, în cadrul căreia a fost desemnată Miss Queen Portugal 2016. Câștigat de această dată de moldoveanca Alexandra Marcenco, în vârstă de 18 ani. Portugalia urmează să fie reprezentată de Alexandra și la competiția internațională Miss Earth 2016.
(Video) De 5 ani cu Rock'n'Haret
31.05.2016
A devenit deja o tradiție ca Liceul „Spiru Haret” să organizeze un festival de muzică rock, cu participarea trupelor tinere. Astfel, Rock'n'Haret a ajuns la a V-a ediție.
    
Cel „Mai Dulce” festival, la cea de-a patra ediție
30.05.2016, 23:52
Sute de vizitatori au luat cu asalt cea de-a patra ediţie a Festivalului „Mai Dulce”. Cele mai talentate gospodine și-au etalat cu măiestrie aptitudinile culinare, iar vizitatorii au năvălit fiecare tarabă în căutarea celor mai gustoase bucate.
1

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.