Prima pagină / Evenimente / Timp liber

Timp liber

Pregătiri pentru Festivalul GUSTAR cu Abstract Optim, Ştefan Negură şi Sergiu Voloc
24.08.2012
Prin zgomotul oraşului se auzea o melodie. Ştirile pozitive au mers s-o asculte. Acolo „Abstract Optim”, Ştefan Negură şi Sergiu Voloc se pregăteau pentru Festivalul GUSTAR, care urma să se desfăşoare la 25 şi 26 august 2012, la Orheiul Vechi.
    
Comunicat de presă | Festivalul Gustar 2012: muzica şi tradiţiile se întâlnesc într-un spaţiu milenar, la 25 şi 26 august, la Orheiul Vechi
21.08.2012, 08:36
Ediţia a treia a Festivalului internaţional GUSTAR se desfăşoară în Rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi şi anunţă printre principalele sale atracţii muzica din Carpați, Pirinei, Alpi și Balcani cu trompetele de aur din Serbia, târg de artizanat şi bucate tradiţionale, obiective turistice şi un camping în zona festivalului.
Festivalul „Gustar” 2012: „Muzica şi tradiţiile se întâlnesc din nou într-un spaţiu milenar”
13.08.2012
Festivalul „Gustar” a ajuns la ediţia a treia, iar organizatorii acestuia au lansat astăzi spotul oficial al festivalului.
    
Miercuri la 5.30 planeta Venus traversează Soarele
05.06.2012, 22:19
Miercuri la răsăritul soarelui, înarmaţi cu ochelari „de eclipsă”, observăm planeta Venus care va apărea ca un punct negru ce traversează Soarele.
Superluna într-un portret colectiv
07.05.2012
Aşa a fost surprinsă Superluna în noaptea de sâmbătă spre duminică (5-6 mai 2012) de câţiva dintre colegii şi prietenii noştri, care au răspuns la îndemnul de a crea împreună portretul unei nopţi în care lumea a supravieţuit în ciuda temerilor că Luna s-a aflat cel mai aproape de Pământ.
    
În noaptea de sâmbătă spre duminică vom avea o Superlună
04.05.2012, 16:03
Cerul ne aduce o veste bună: în noaptea de sâmbătă spre duminică Luna se va afla cel mai aproape de Pământ şi, în ciuda prognozelor pesimiste, se pare că totul va fi bine şi după asta, aşa cum afirmă astronomii. Poate creăm împreună aici o galerie foto cu Luna din noaptea de pe 5 spre 6?
Jupiter și Venus sunt astăzi pe cer la o distanță de două degete
15.03.2012
O veste bună vine de la „National Geographic”: în seara acestei zile de joi, 15 martie 2012, Jupiter și Venus – cele mai strălucitoare planete care se văd cu ochiul liber – vor fi cel mai aproape, la o distanță de doar 3 grade pe cer, iar fenomenul poate fi urmărit în această săptămână în întreaga emisferă de nord.
    
Ninsoarea a fost o veste bună pentru scările rămase în ruine
02.03.2012, 14:38
Ninsoarea din această a doua zi de primăvară a fost vestea bună pentru scările cu havuzuri din Parcul Valea Morilor.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.