Prima pagină / Evenimente / Timp liber

Timp liber

(Video, foto) 7 jurnaliste au participat la „Drive of Journalism”, eveniment organizat de Everyday Events&Projects
24.11.2015
„Au făcut față provocării! 7 jurnaliste de la diverse televiziuni au trecut cu brio test drive-ul organizat de Everyday Events&Projects în parteneriat cu Scoala Auto START”, scrie portalul Everyday Journalism.
    
Înserarea de după ploaia de pe 24 septembrie 2015 de la Chişinău, surprinsă în 7 fotografii de Corneliu Comendant
25.09.2015, 11:26
Corneliu Comendant a surprins în 8 fotografii înserarea de după ploaia de pe 24 septembrie 2015 de la Chişinău. A fost la înălţime.
(Foto) Lansarea taberei de vară pentru copii din diasporă DOR 2015, ediția a III-a
22.08.2015
La 22 august, a avut loc lansarea celei de-a III-a ediție a taberei de vară pentru copii din diasporă DOR 2015. Evenimentul a fost organizat sub patronajul Primului ministru Republicii Moldova, Valeriu STRELEȚ, anunță Biroul pentru Relații cu Diaspora.
    
„Voice of Journalism” și-a desemnat câștigătorul
27.07.2015, 10:14
Câștigătoarea primei ediții „Voice of Journalism” este prezentatoarea de la Jurnal TV, Ana Danilescu. Jurnalista s-a ales cu premiul mare, o vacanță pentru 2 persoane în Grecia oferit de Voyage Center „PHILIPSKY TOUR”. Primul show muzical cu participare jurnaliștilor a fost organizat de site-ul Everyday Journalism în parteneriat cu Orange Moldova.
De la teorie la practică. Vezi cum au dezvoltat deprinderi de succes cei 40 de participanți ai proiectului BETTERY
28.05.2015
Patruzeci și unu de tineri cu vârsta între 21 și 30 de ani au acceptat marea provocare – proiectul BETTERY. După o săptămână de training-uri, workshop-uri și discuții panel, participanții au ales deprinderile pe care doresc să le dezvolte timp de 21 de zile. Zilnic ei au adus dovezi de îndeplinire a sarcinilor și provocărilor prin fotografii pe Facebook sau Instagram cu hashtag-ul #BETTERY2015.
    
(Video) Rock'n Haret - spațiu potrivit pentru dezlănțuirea emoțiilor
25.05.2015, 17:29
A IV-a ediția a festivalului Rock’n Haret a avut loc la Liceul „Spiru Haret”, pe 22 mai. Fiecare trupă a adus în fața sutelor de tineri muzică dinamică și piese „proaspete”.
(Video, foto) Deschiderea proiectului BETTERY
28.04.2015
BETTERY este un proiect de dezvoltare personală organizat de JCI Chișinău, care implică participarea a patruzeci de tineri activi. Obiectivul proiectului este de a contribui la progresul personal al participanților prin formarea deprinderilor specifice oamenilor de succes.
    
(Video) Primăvara ta MONNArte la Chișinău
10.04.2015, 11:56
MONNArte a adus primăvara la Chișinău cu tricouri pictate, ouă încondeiate și vaze decorate. Simona Bușoiu, pictorița bucureștiancă îndrăgostită de un basarabean, de Moldova și de artă și-a prezentat 40 de lucrări într-un local din capitală, bucurând privirile celor veniți la eveniment cu fluturi imortalizați manual pe stofă, cu flori, dar și cu personaje din literatura și folclorul românesc.
(Foto) Primăvara a venit cu zâmbete şi îmbrăţişări la „Free Hugs”
23.03.2015
Primele raze de soare au stălucit cu putere sâmbătă, 21 martie, ziua în care s-a desfăşurat unul dintre cele mai aşteptate evenimente pentru tineri. „Free Hugs”– a adus multă fericire, zâmbete, surprize şi desigur, îmbrăţişări sincere.
    
(Video) Cum să găsești curajul de a fi Tatiana Ţîbuleac
06.03.2015, 20:33
Autoarea cărții „Fabule moderne”, Tatiana Țîbuleac, a revenit la Chișinău pentru workshop-ul „Cum să găsești curajul de a fi tu însăți”.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.