Prima pagină / Evenimente / Timp liber

Timp liber

(Video) VANroads descoperă noi talente
05.09.2016
Rock’n’Van a fost ultimul eveniment din această vară care a fost organizat pe VANroads. Cei prezenți au avut ocazia să asculte muzică bună și să cunoască trupe „abia scoase din cuptor”.
    
O moldoveancă s-a ales cu titlul de Miss Queen Portugal 2016 și merge mai departe
20.06.2016, 16:24
Emoții, fete frumoase, defilări, dar și costumații provocatoare, acestea au fost ingredientele unui concurs de frumusețe, în cadrul căreia a fost desemnată Miss Queen Portugal 2016. Câștigat de această dată de moldoveanca Alexandra Marcenco, în vârstă de 18 ani. Portugalia urmează să fie reprezentată de Alexandra și la competiția internațională Miss Earth 2016.
(Video) De 5 ani cu Rock'n'Haret
31.05.2016
A devenit deja o tradiție ca Liceul „Spiru Haret” să organizeze un festival de muzică rock, cu participarea trupelor tinere. Astfel, Rock'n'Haret a ajuns la a V-a ediție.
    
Cel „Mai Dulce” festival, la cea de-a patra ediție
30.05.2016, 23:52
Sute de vizitatori au luat cu asalt cea de-a patra ediţie a Festivalului „Mai Dulce”. Cele mai talentate gospodine și-au etalat cu măiestrie aptitudinile culinare, iar vizitatorii au năvălit fiecare tarabă în căutarea celor mai gustoase bucate.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.