Prima pagină / Evenimente / Timp liber

Timp liber

10 evenimente la care poți participa și tu vara aceasta
15.05.2020
Pentru că se prevede că va fi o vară mai plictisitoare ca celelalte din cauza pandemiei, am decis să selectez 10 evenimente care vor avea loc în sezonul estival, 2020. Mai jos găsiți un mic top cu evenimentela la care puteți participa împreună cu prietenii sau familia.
    
„Percepția tinerilor asupra conflictului transnistrean, exprimată prin arta urbană” – proiect despre și pentru tineri
08.05.2020, 14:53
Reprezentanța din Republica Moldova a Centrului Român de Politici Europene, cu susținerea Black Sea Trust for Regional Cooperation lansează un nou proiect cu genericul „Percepția tinerilor asupra conflictului transnistrean, exprimată prin arta urbană”. Acesta având drept scop apropierea comunităților de tineri de pe ambele maluri ale Nistrului, dar și demonstrarea faptului că tinerii, rețelele sociale și arta urbană pot combate stereotipurile persistente.
Petrece timpul liber util și interesant. Lista evenimentelor online din această săptămână
05.05.2020
Izolarea în casă nu presupune neapărat lipsa activităților sau evenimentelor. În acest sens, vă propunem o listă a evenimentelor ce vor avea loc în această săptămână. Toate online, desigur, pentru recreere, dar și pentru dezvoltarea personală.
    
Quarantine Fest: UNISON’G
27.04.2020, 12:27
Nu știi cu ce să-ți mai ocupi timpul în carantină? Îți spunem noi. Pentru cei care stau acasă, este organizat concertul Quarantine Fest: UNISON’G.
Spectacolele Cirque du Soleil pot fi privite online gratuit
08.04.2020
Cirque du Soleil pune la dispoziția publicului cele mai spectaculoase reprezentații, astfel că ai oportunitatea să admiri în fiecare vineri seara, începând cu ora 20:00, câte 60 minute de show cu toate elementele de contorsionism și acrobație.
    
„Târgul de Daruri Dulci” – eveniment de promovare a producătorilor autohtoni
10.03.2020, 17:41
Organizat în premieră, Târgul de Daruri Dulci promovează producătorii autohtoni, dar și aduce la cunoștință cetățenilor produsele create la noi în Republica Moldova.
Au fost premiați, în cadrul Galei ASUSM, cei mai activi tineri de la Universitatea de Stat
24.02.2020
Universitatea de Stat din Moldova și-a premiat cei mai activi studenți. Pe data de 20 februarie a avut loc Gala Autoguvernării Studenților USM (ASUSM) care și-a propus să facă totalurile anului 2019 și să scoată în evidență realizările tinerilor.
    
„Povestiri experimentale”
27.01.2020, 15:31
Dacă ești interesat de producție de film, video, regie, fotografie, oberliht.com te invită să te alături atelierului de lucru „Povestiri experimentale”, care va avea loc la Chișinău, între 19-22 februarie 2020.
Petrecere „πcinste” cu Sergiu Beznițchi și Igor Guzun
27.01.2020
Cărțile își întâlnesc autorii, autorii își cunosc cititorii și răspunsurile își vor găsi întrebările. Este vorba despre o petrecere mai diferită, „Party de carte”, desfășurată de Sergiu Beznițchi și Igor Guzun, la Librarius Cafe.
    
Începe acum pregătirile pentru BAC
17.01.2020, 14:51
Universitatea Tehnică a Moldovei organizează și în acest an cursuri de pregătire pentru examenele de Bacalaureat!

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.