Prima pagină / Evenimente / Vorbire directă

Vorbire directă

„Faptele bune trebuie amintite”. „Faptele bune trebuie”
30.12.2012
„Faptele bune trebuie reamintite”. „Faptele bune trebuie amintite”. Pnetru că „faptele bune trebuie”, pur și timplu. Acesta este mesajul Știripozitive.eu pentru 2013.
    
Retrospectiva anului 2012 în vorbe bune | Video
21.12.2012, 20:13
„Împreună, într-un mediu fericit, cu intenții bune să fim uniți”, este unul dintre mesajele pe care le-am decupat, cuvânt cu cuvânt, din vorbele bune rostite de-a lungul anului 2012 de către protagoniștii de pe www.stiripozitive.eu.
Ştiripozitive.eu: Premiul Debutul Anului în mass-media în 2012
14.12.2012
Portalul Ştiripozitive.eu a fost declarat Debutul Anului în mass-media în 2012 la Gala de premiere a celor mai buni 10 jurnalişti, organizată de Clubul de Presă din Chişinău, Centrul pentru Jurnalism Independent şi Comitetul pentru Libertatea Presei.
    
Romaniapozitiva.ro | Ştiripozitive.eu: „În Republica Moldova există milioane de oameni care trăiesc şi noi aflăm doar despre cei care mor”
28.11.2012, 13:25
„Când am aflat de existența unui site de informație pozitivă în Republica Moldova ne-am bucurat teribil căci știm că gândurile și veștile bune circulă totuși mai repede decât am crede la prima vedere”, a exclamat RomaniaPozitiva.ro.
Update | Copiii din Moldova în dialog cu oficialităţile ţării
22.11.2012
Şi-au spus problemele, au cerut acţiuni, şi-au împărtăşit reuşitele. Cei 70 de copii şi tineri din Moldova, reuniţi la Chişinău, la Forumul Naţional al Copiilor, le-au vorbit descis oficialilor despre ce-i preocupă şi ce-i bucură.
    
Mesaj de salut de la RomâniaPozitivă.ro pentru Știripozitive.eu
07.11.2012, 23:27
Împărtășim aici emoția descoperirii de către platforma RomâniaPozitivă.ro a portalului nostru de Știripozitive.eu.
5 liceeni din Orhei au influenţat în bine votul Parlamentului pentru buget
04.11.2012
Prezenţa unor adolescenţi din Orhei îi planul Parlamentului Republicii Moldova la votarea, vineri, a bugetului de stat pare să-i fi influenţat în bine pe legislatori.
    
Moldova îşi pune umărul la fortificarea imaginii cancelarului Merkel
02.11.2012, 22:33
Moldova îşi pune umărul la fortificarea imaginii Angelei Merkel. Cel puţin aşa arată articolul jurnalistei Alison Smale, apărut săptămâna curentă pe prima pagină a ziarului „International Herald Tribune”.
Copiii nu urăsc. Copiii urează Chişinăului „să crească mare!” | Radio Moldova
12.10.2012
Copiii nu se gândesc la politică, să fie politicoşi – ei spun ce gândesc. Ei nu urăsc, ei urează. „Eu îi urez multă sănătate, să trăiască bucuros şi să trăiască bine”. „Să nu fie groaznic şi toată ziua să ne jucăm”. „Da eu doresc oraşului Chişinău să fie mai mare, să fie mai frumos”.
    
„Cântăm în această zi „Iubiţi învăţători!”, iar îndemnul meu este „Iubiţi învăţătorii!”
05.10.2012, 14:17
„Stimaţi profesori, dragii mei învăţători, Veţi primi astăzi, la fel ca la 1 septembrie, buchete de flori şi cuvinte de recunoştinţă”, afirmă Vicepreşedinta Parlamentului Republicii Moldova, Liliana Palihovici, în mesajul său cu ocazia Zilei Profesorului.
Anunț: Școala tinerilor bloggeri
04.09.2012
Trăiești la bloc și ai blog? Sau n-ai. Ești de la sat și ai site? Sau n-ai. Înscrie-te la Școala tinerilor bloggeri, organizată de Centrul Media pentru Tineri, în parteneriat cu UNICEF.
    
„Promovează subiecte POZITIVE despre copii” – unul dintre mesajele Zilei Mondiale a Libertăţii Presei la Chişinău
04.05.2012, 14:23
„Promovează subiecte POZITIVE despre copii” este prima regulă „de aur” dintr-un set de 10 mesaje-cheie, difuzate la Chişinău, la 3 mai 2012, cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei.
Președintele moldovean Nicolae Timofti la Bruxelles: declarații pozitive ale lui José Manuel Barroso și Herman Van Rompuy
27.04.2012
„Moldova se află printre prieteni aici”. „O Republică Moldova de succes este un element important al unei Europe unite şi paşnice”. Sunt două dintre mai multele aprecieri pozitive, făcute de Președintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, și Președintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, la întâlnirile de astăzi, de la Bruxelles, cu Președintele moldovean, Nicolae Timofti.
    
Viol şi decese pe Ştiripozitive.eu?
24.04.2012, 10:39
Am fost întrebaţi, înţelegem ironic, dacă pe Ştiripozitive.eu vom avea pentru rating „viol” şi „decese”? Dar avem deja!
LiderELE de mâine din Republica Moldova la Parlamentul European
29.03.2012
Un grup de tinere din Republica Moldova, participante ale proiectului LeaderSHE, au mers în aceste zile la Bruxelles şi au discutat cu europarlamentari, care le-au spus direct: „Pur şi simplu, luaţi puterea, nu aşteptaţi să v-o dea cineva”, scrie pentru Ştiripozitive.eu din capitala europeană Rodica Socolov.
    
PROMO – Discuție „Europa Liberă”: Știri „pozitive” vs știri „macabre”, 11 martie 2012
10.03.2012, 21:26
O discuție „Europa Liberă”: jurnalismul care dă speranțe vs jurnalismul de apocalipsă.
Jurnalistul de la BBC, Seva Novgorodtsev, a revăzut Chișinăul după 40 de ani
10.03.2012
Jurnalistul de la BBC, Seva Novgorodtsev, a revăzut în aceste zile Chișinăul, după 40 de ani. Omul de radio care a adus cu decenii în urmă în viața tinerilor din Uniunea Sovietică „Beatles” și „Led Zeppelin” a luat înapoi cu el la Londra de la Chișinău ultimul disc „FurioSnails”.
    
Întâlnire on-line HotNews.md despre veștile bune
02.03.2012, 12:28
Directorul de la „URMA ta”, Igor Guzun, lector superior la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării / Universitatea de Stat din Moldova, a răspuns la întrebările vizitatorilor platformei HotNews.md despre nevoia de vești bune și despre cum putem supraviețui atunci când totul devine atât de dramatic.
Primăvara aduce primele Știripozitive.eu | Comunicat de presă
01.03.2012
Oamenii, lucrurile, locurile și evenimentele pozitive se află în centrul acestui portal, lansat cu sloganul „Vă spunem întâi vestea bună". Subiectele difuzate aici vor pune în valoare, în primul rând, partea bună a realității, care inspiră și nu descurajează, anunță autorii site-ului.
    

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.