Prima pagină / Evenimente / Vorbire directă

Vorbire directă

Sorin Mereacre, președintele Fundației Est-Europene: „Ideea Civic Fest e de a promova proiectele societății civile, menite să-i ajute pe cetățenii Republicii Moldova”
12.09.2014
Președintele Fundației Est-Europene, Sorin Mereacre, povestește de ce merită să participi la Civic Fest 2014.
    
Tinerii din Moldova iniţiază un dialog multicultural cu semenii lor din Belarus, Bulgaria şi Ucraina
01.08.2014, 14:11
Tineri din Republica Moldova, Belarus Bulgaria şi Ucraina au lansat recent proiectul „Inter-Ethnic Peace-Welcome Everywhere”, iniţiat de Alianţa Naţională YMCA, pentru a pune bazele unui dialog multietnic şi multicultural în context european.
(Video) Mărturii de 1 aprilie
01.04.2014
„Lucrăm asupra deciziei” este una dintre mărturiile făcute în ajun de 1 aprilie cu privire la farsele şi glumele puse la cale de interlocutorii noştri.
    
Stiripozitive.eu a semnat angajamentul de promovare a egalităţii de gen
25.02.2014, 20:25
Portalul Stiripozitive.eu a semnat, la 24 februarie 2014, alături de alte 27 instituții mass-media din Moldova angajamentul de promovare a principiului egalităţii de gen în materialele jurnalistice.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.