Prima pagină / Oameni / Știri pozitive de la vizitatori

Știri pozitive de la vizitatori

(Foto) Cărţi poştale colecţionate de pe patru continente
23.06.2015
Colecţionează cărţi poştale de la vârsta de 13 ani. Totul a început când bunicul i-a dăruit Cristinei o carte poştală de mai multe decenii. Mai exact din 1926.
    
VIDEO: Construiește-ți optimismul! Interviu cu Florin Ghindă, fondator România Pozitivă.ro
30.10.2014, 08:57
Optimismul poate fi molipsitor. Un interviu cu Florin Ghindă, fondator România Pozitivă.ro, realizat în cadrul proiectului „Link la primul job”. ,
ROMÂNIA POZITIVĂ
Migrații și mutații identitare în spațiul Europei de Sud-Est, văzute dinspre Țara Românească și Moldova secolelor XIV-XVII
29.04.2014
Lidia Cotovanu, originară din satul Cărpineni (ei îi place să spună ca este de la Topor, vechi sat care astăzi este o mahala a Cărpinenilor), raionul Hâncești, a obţinut la început de aprilie titlul de doctor în istorie la Școala de Studii Înalte în Științe Sociale de la Paris.
Rodica Socolov     
Artistul moldovean Pavel Brăila continuă discursul artistic la Muzeul Tehnic din Zagreb, Croația
31.03.2014, 10:21
După prezentările de succes din Viena şi Steyr, expoziţia AT YOUR SERVICE – ART AND LABOUR este vernisată la Muzeul Tehnic din Zagreb.
Muzica populară moldovenească traversează Europa
17.01.2014
De pe 5 până pe 26 ianuarie 2014 artiştii moldoveni au ales pentru concertele lor cinci capitale europene: Lisabona, Madrid, Paris, Londra şi Atena.
    
Echilibrul de gen în mass-media din Moldova: există și evoluții pozitive
31.10.2013, 21:06
De la începutul unei inițiative de autoevaluare a mass-media din perspectiva genurilor, redacţiile implicate au înregistrat anumite progrese în echilibrarea genurilor, constată Asociația Presei Independente și Entitatea Naţiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen şi Abilitarea Femeilor (UN Women).
Foto | Echipa Stiripozitive.eu a ascultat istorii pozitive în Grădina Publică de Hramul Oraşului Chişinău
15.10.2013
Echipa Stiripozitive.eu a ascultat istorii pozitive în Grădina Publică „Ștefan cel Mare, de Hramul Orașului Chișinău, lângă bustul lui Ion Creangă. 
    
Distincție juridică supremă oferită unui moldovean: „Ştiri pozitive de la vizitatori”
14.03.2013, 16:25
Premiul suprem „FEMIDA” al Uniunii Internaționale a Juriștilor a fost oferit recent unui moldovean, avocatului Gheorghe Avornic

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.