Prima pagină / Oameni / Știri pozitive de la vizitatori

Știri pozitive de la vizitatori

VIDEO: Construiește-ți optimismul! Interviu cu Florin Ghindă, fondator România Pozitivă.ro
30.10.2014
Optimismul poate fi molipsitor. Un interviu cu Florin Ghindă, fondator România Pozitivă.ro, realizat în cadrul proiectului „Link la primul job”.
ROMÂNIA POZITIVĂ     
Migrații și mutații identitare în spațiul Europei de Sud-Est, văzute dinspre Țara Românească și Moldova secolelor XIV-XVII
29.04.2014, 15:21
Lidia Cotovanu, originară din satul Cărpineni (ei îi place să spună ca este de la Topor, vechi sat care astăzi este o mahala a Cărpinenilor), raionul Hâncești, a obţinut la început de aprilie titlul de doctor în istorie la Școala de Studii Înalte în Științe Sociale de la Paris. ,
Rodica Socolov
Artistul moldovean Pavel Brăila continuă discursul artistic la Muzeul Tehnic din Zagreb, Croația
31.03.2014
După prezentările de succes din Viena şi Steyr, expoziţia AT YOUR SERVICE – ART AND LABOUR este vernisată la Muzeul Tehnic din Zagreb.
    
Muzica populară moldovenească traversează Europa
17.01.2014, 16:02
De pe 5 până pe 26 ianuarie 2014 artiştii moldoveni au ales pentru concertele lor cinci capitale europene: Lisabona, Madrid, Paris, Londra şi Atena.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.