Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă

Comunicate de presă

ianuarie   februarie   martie   aprilie   mai   Iunie   Iulie   august   septembrie   octombrie   noiembrie   decembrie
Te interesează jurnalismul, activismul civic și vrei să înțelegi destinul monumentelor naturale ale Moldovei? Înscrie-te la „Media Tur”
26.04.2019
Dacă ești tânăr/ă activ/ă, jurnalist/ă sau activist civic și îți dorești să descoperi unele dintre cele mai importante monumente ale naturii din țară, participă la cel de-al patrulea „Media Tur”, organizat de Centrul Media pentru Tineri și IREX Europe, cu tema „Monumente ale naturii din Moldova – câte sunt pe hârtie, câte ajung să fie ocrotite?”.
    
Proiectele europene de pe ambele maluri ale Nistrului - istorii de succes pentru alții!
22.04.2019, 11:36
La inițiativa Fundației Est-Europene, au fost organizate o serie de instruiri între beneficiarii programurilor de granturi de pe ambele maluri ale Nistrului. Astfel organizațiile care au dezvoltat cu succes afaceri, fonduri pentru tineri, întreprinderi sociale au împărtășit din experiența lor colegilor care activează în aceleași domenii.
Invitație media | Academia de Liderism Feminin „Women 4 Leadership”: sesiune de instruire pentru un nou grup de femei-lidere – 19-21 aprilie 2019
18.04.2019
Un nou grup de 55 de femei-lidere din diverse regiuni ale Republicii Moldova se reunesc, la Chișinău, pentru a participa la sesiunea de instruiri pentru anul 2019 a Academiei de Liderism Feminin „Women 4 Leadership”, axată pe abilitarea femeilor pentru participare în procesele decizionale.
    
Din prima sursă despre proiectul de sprijinire a reformei educației
08.04.2019, 12:38
În contextul unui interes sporit față de activitățile și rezultatele „Proiectului de sprijinire a reformei educației”,Fundația Soros-Moldova vine cu următoarele detalii. „Proiectul de sprijinire a reformei educației” a fost implementatde către Fundația...
Patru inegalități electorale prezentate în Raportul Centrului Parteneriat pentru Dezvoltare
08.04.2019
La 8 aprilie, Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (CPD) lansează o analiză a alegerilor parlamentare 2019 din perspectiva egalității de gen.
    
Gala Laureaţilor Premiilor Naţionale GALEX
18.04.2018, 17:08
Înfiinţată în anul 2010, Liga Bibliotecarilor din Republica Moldova, în colaborare cu Biblioteca Națională, au elaborat și au lansat o viziune nouă asupra strategiilor relaţionale ale bibliotecii cu societatea, aşezând în prim- plan ceea ce trebuie să ofere această instituţie comunităţii, iar rolul de a pune pe tapet starea de lucruri în bibliotecă şi de a promova acţiuni şi politici orientate spre susţinerea dezvoltării societăţii.
Librăriile Cartier vă invită la o seară de lecturi publice și dialog cu scriitoarele Lavinia Braniște, Adina Rosetti și Alina Purcaru
18.04.2018
Joi, 19 aprilie 2018, la ora 18.15, la Librăria din Centru (bd. Ștefan cel Mare, nr.126) din Chișinău, va avea loc o seară de lecturi publice și dialog cu scriitoarele Lavinia Braniște, Adina Rosetti și Alina Purcaru, organziată de editura CARTIER.
    
ViDEOCHIOȘC: selecție de artă video
13.04.2018, 14:16
Suntem bucuroși să anunțăm deschiderea unui nou sezon de proiecții în aer liber la Apartamentul Deschis cu o selecție de artă video.
Atelier de gătit cu Moulinex la Maximum
13.04.2018
Toată luna aprilie, Maximum te invită la o serie de masterclass-uri culinare excepționale, unde vei putea să vezi în acțiune electrocasnicele Moulinex, să guști bucatele delicioase și sănătoase preparate cu ajutorul acestora și să le procuri la super prețuri!
    
„MAI RETRO”, a II-a ediție a festivalului se v-a desfăşura la Complexul Etno - Cultural Vatra
12.04.2018, 17:11
A II-a ediție a festivalului „MAI RETRO” propune un program extrem de bogat și divers, care la sigur va satisface gusturile și preferințele tuturor vizitatorilor, de la copii până la bunici.
ABC-ul alimentației vii
12.04.2018
Cursul ABC-ul alimentației vii oferă informații despre cum să ai o sănătate perfectă prin intermediul unor schimbări simple și real de implementat în condițiile în care ești. În cadrul instruirii afli despre metodele naturiste de protejare a sănătății și prevenire a bolilor.
    
Femeile în domeniul inovării și creativității
12.04.2018, 17:07
În fiecare an, pe 26 aprilie, este marcată Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale pentru a cunoaște mai multe despre rolul drepturilor de proprietate intelectuală (brevete, mărci, desene și modele industriale, drept de autor) în stimularea inovării și creativității.
Personalități feminine din Europa Centrală
12.04.2018
Este un eveniment dublu, care constă în două ateliere de editare, ce se vor desfășura simultan la București și Chișinău, pe 21 aprilie 2018 .
    
AutoCinema season 2018 opening
12.04.2018, 17:00
Se deschide sezonul filmelor bune! După o scurtă pauză, se reia activitatea! Deci, pe 20 aprilie, vă așteptăm la lansarea sezonului cu filme bune și un program distractiv!
JAZZ’n Chișinău International Festival, ediția VI, aduce spiritual jazz-ului autentic la Chișinău în această primavară!
12.04.2018
În cele mai bune tradiții jazz-iste, JAZZ’n Chișinău International Festival, adună unii dintre cei mai tari jazz-mani mondiali la Chișinău. Îndrăgitul festival se va desfășura în perioada 17-19 aprilie, la Filarmonica Națională “Serghei Lunchevici”, în fiecare zi de eveniment începând cu ora 19:00.
    
Sport Music Fest - „Hai Haiduci! by Salomon”
12.04.2018, 16:36
Pe 21 și 22 aprilie, Complexul Etno-Cultural Vatra va găzdui primul festival de sport și muzică „Hai Haiduci! by Salomon”, dedicat anului lui Ștefan cel Mare.
ZIPhouse anunță deschiderea perioadei de înregistrare pentru Competiția de Decorare a Vitrinelor Fashion - ART OF DISPLAY!
12.04.2018
Acceptă provocarea noastră și aplică acum la cea de-a doua ediție a Competiției „Art of Display”. Manifestă creativitate și fii tu cel care va decora vitrina unui magazin fashion pentru un brand local, într-o perioadă scurtă de timp, de doar 2 săptămâni.
    
La Chişinău va fi lansată o nouă linie de troleibuz
12.04.2018, 14:20
Primăria municipiului Chişinău informează opinia publică despre lansarea unei noi rute de troleibuz, din data de 7 mai a.c.
Seminarul Real Time Data and Metrics cu specialistul în domeniul digital Sergiu Cocieru
11.04.2018
Promovarea online pare a fi cea mai eficientă și ieftină cale pentru a-ți mări vizibilitatea în rândul potențialilor clienți. O pagină de Facebook se creează ușor, dar nu tot atât de ușor se menține și se crește.
    
Pijamas in the PUB
11.04.2018, 16:17
Ne-am săturat cu toate de tocurile înalte, de machiajul perfect și fustele care abia ne lasă să mergem. Pe 19 aprilie te îndemnăm să lași acasă copiii, grijile și tocurile cui și să te distrezi în pijama. Noi știm cel mai bine ce vrei la un asemenea eveniment, nu în zadar am ajuns deja la a V-a ediție. Se va ține la Luds Pub și promitem multe momente fierbinți și invitați de marcă. Ne susține de această dată Clinica Adler Medical.
1

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.