Sport

Fotbal pe toloacă la Marinici, Nisporeni
17.11.2013
Sâmbătă şi dumincă de dimineaţă până seara, iar în celelalte zile - după lecţii. Copiii din satul Marinici, Nisporeni, joacă fotbal pe toloacă. În meciul pe care l-au surprins totul părea ca-n fotbalul adulților: atacanți și apărători, pasiune și entuziasm, doar simulările lipseau.
    
Cristina Budescu: despre judo și Campionatul European de Judo
07.10.2013, 14:25
Recent, Cristina Budescu s-a întors din oraşul Sarajevo, Bosnia și Herțegovina, unde s-a desfăşurat Campionatul European la Judo. Și nu a revenit pur și simplu, ci cu medalia de bronz, evoluînd în categoria de 48 de kg, feminin.
Rugby: sportul golanilor practicat de gentlemeni
27.05.2013
Se spune despre acest sport dur, dar elegant, că e unul de golani practicat de gentlemeni. Acești domni de la echipa de rugby „Titan” ne spun și să ne demonstreze locul deosebit pe care-l ocupă rugby în viața lor. Operațiunea a avut loc la complexul sportiv „Izvoraș” din Măgdăcești.
    
Un moldovean, vicecampion mondial la Jiu-Jitsu Brazilian: Alexei Strechie
15.04.2013, 12:02
Luptătorul moldovean Alexei Strechie de la clubul BJJ Athletic Chișinău s-a calificat în finala celui mai prestigios campionat mondial de Jiu-Jitsu Brazilian „Abu-Dhabi Jiu-Jitsu World Pro 2013”, obținând medalia de argint.
Mihai Burciu, tânărul promotor al sportului feminin în Republica Moldova
12.04.2013
Toți oamenii sunt marcați mai devreme sau mai târziu de o primă iubire pe care o poartă în gând ca pe un talisman norocos şi Mihai Burciu este unul dintre aceşti oameni.
    
Jiu-Jitsu Brazilian la Chişinău cu Ion Vartic
15.02.2013, 15:52
„Pentru noi, dezvoltarea Jiu-Jitsu Brazilian pe teritoriul Republicii Moldova este mai mult decât popularizarea unui stil de luptă. Este un proiect social”, spune Ion Vartic, co-fondator BJJ Athletic Chişinău. „Prin intermediul acestuia tindem să schimbăm felul de a gândi și de a face față încercărilor de zi cu zi a oamenilor spre unul mai pozitiv, mai optimist”, mărturiseşte deţinătorul centurii albastre Jiu-Jitsu.
Dinu Guțu, cercetătorul fenomenului ultras | Video & foto
26.01.2013
Le-a studiat comportamentul si spune ca este nevoie de ei, chiar dacă mulți îi privesc ca pe un rău în societate. Este vorba de ultrași și despre Dinu Gutu, tânărul doctorand în antropologie și grupuri radicale ale galeriilor de fotbal.
    

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.