Sport

(Video, foto) Moldoveanul Viorel Ețko, campion al Scoției la lupte libere, a revenit acasă să-și felicite antrenorul
16.10.2014
Viorel Ețko e tânărul moldovean care a obținut medalia de bronz la Campionatul de lupte libere din Scoția, după ce această țară nu a fost premiată 20 de ani la acest campionat.
    
Update | Moldoveanul stabilit în Irlanda, Ion Lazarenco Tiron, trece înot astăzi Canalul Mânecii
18.09.2014, 12:52
Ion Lazarenco Tiron, moldovean stabilit in Irlanda, a trecut înot Canalul Mânecii, la 18 septembrie 2014, pentru a spune lumii că în Republica Moldova copiii au nevoie de terenuri sportive. Ion a înotat 13 ore şi 34 de minute fără întrerupere şi a traversat astfel peste 34 de kilometri. ,
Rodica Socolov
Judo – cel mai bun prieten al Marinei Bivol
17.09.2014
Marina Bivol are 17 ani și este elevă la Liceul Teoretic „Ștefan cel Mare” din satul Olișcani, raionul Șoldănești. De un an Marina are o pasiune aparte pentru judo și deja se poate mândri cu performanțe frumoase la mai multe competiții naționale. Acest sport „mi-a devenit un prieten fidel, sper că e pentru toată viața”, spune Marina.
    

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.