Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  Lumânările se aprind la bucurii, nu doar la tristețe

Lumânările se aprind la bucurii, nu doar la tristețe imprimare

O demonstrație cu maestrul în arte – în arta lumânărilor – Ludmila Mânzat-Ghenaliuc

07.03.2012  

Lumânările se aprind la bucurii – la festivități mari sau la evenimente intime, și nu doar la tristeți. Aici Ludmila Mânzat-Ghenaliuc demonstrează că, atunci când aprinzi lumânări sau le confecționezi, ingredientul cel mai important este dragostea.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Ludmila nu mai cumpără demult lumânări, ea le confecționează. A ajuns să facă forme complicate și explică faptul că „cel mai important  este să alegi corect culoarea și aroma lumânării".

Maestrul în artă - în arta lumânărilor, Ludmila Mânzat-Ghenaliuc afirmă că oricine poate confecționa o lumânare și demonstrează cum se produce o „lumânare rasă". Iar ingredientele sunt la îndemâna oricui: o lumânare simplă, lumânări parfumate, o răzătoare, un pahar care rezistă la temperaturi mari.

„Iar ingredientul cel mai important pe care trebuie să-l adăugăm cu generozitate, ca de altfel în tot ceea ce facem, este multă dragoste", spune Ludmila.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.