Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  VIDEO: Just for Positive aduce zâmbetul la Chişinău: RomaniaPozitiva.ro

VIDEO: Just for Positive aduce zâmbetul la Chişinău: RomaniaPozitiva.ro imprimare

Chiar dacă soarele a fost acela care a adus zîmbetele pe feţele oamenilor în această primăvară plăcută, un grup de tineri și-a stabilit provocarea de a-i ajuta pe oameni să nu uite de acest accesoriu minunat care îi face mai pozitivi. Pentru realizarea acestui scop, redactorii site-ului Justforpositive.com au ieșit din spatele ecranelor și au filmat 100 de zîmbete pentru a le distribui şi altora starea de spirit fericită pe care trebuie s-o aibă în această primăvară!

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Zîmbetul este o modalitate verificată de a ne îmbunătăţi dispoziţia şi exprimă fericirea, de aceea este esenţial să folosim ori de cîte ori este posibil acest remediu împotriva tristeţii şi supărării. Iar pentru că cercetătorii spun că zîmbetul este un fenomen contagios, tinerii au hotărît să-i molipsească şi pe ceilalți cu acest virus plăcut!, afimră Just For Positive.

Iată filmulețul pe care l-au realizat în cadrul proiectului.

DESPRE AUTORUL CARE NE-A DESCHIS OCHII ASUPRA ACESTUI SUBIECT POZITIV.

FLORIN GHINDA. Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro. Florin este educator de spirit și gândire pozitivă. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro Florin are peste 12 ani de experiență ca trainer pentru circa 4000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor, antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorinţa şi încrederea de a schimba lucrurile în Bine în România.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.