Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  Scriitorul Doru Ciocanu transmite din Canada dovada că Marx n-a murit

Scriitorul Doru Ciocanu transmite din Canada dovada că Marx n-a murit imprimare

A fost în manuale și pe insigne, acum e în transportul public

13.03.2012  

Doru Ciocanu, concetățeanul nostru stabilit în Canada, aduce, cum spune el, „o veste bună pentru toată suflarea comunistă internaţională: Karl Marx n-a murit!”

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

„Karl Marx este viu şi nevătămat, poate un pic obosit, cum vedeţi şi în imagine", povestește scriitorul Doru Ciocanu, autorul cărţii „Dicţionar auafed" şi singurul moldovean din toate timpurile care i-a luat un interviu scriitorului american de science fiction şi horror Stephen King.

„L-am surprins pe Karl Marx călătorind în transportul public în Toronto, Canada", mărturisește Doru  și transmite ca dovadă această imagine puțin neclară, la fel ca circumstanțele în care este posibilă o astfel de situație.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.