Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  Adrian Graur: „Muzica îmi dă aripi și putere de a tinde spre viitor”

Adrian Graur: „Muzica îmi dă aripi și putere de a tinde spre viitor” imprimare

11.04.2016  

Adrian Graur este un exemplu de ambiție, dăruire și pasiune pentru muzică. Este anul IV la Academia de Muzică Teatru și Arte Plastice din Chișinău, specialitatea Dirijare Corală. Adrian își compune singur melodiile, pentru că doar așa consideră că va putea transmite exact ceea ce simte. Vocea puternică și chitara au cucerit recent și juriul de la X Factor.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Echipa Stiripozitive.eu l-a provocat pe Adrian să ne împărtășească câteva lucruri, experiențe pozitive care ar putea inspira și alți oameni.

Călatoresc pentru că mă inspir foarte mult în crearea noilor piese muzicale. Călătoriile tot timpul mă ajută să mă încarc cu energie pozitivă, pe care o transmit și celor din jur prin intermediul muzicii.

adrian

Reușesc să trăiesc viața la maxim, simt intens orice clipă, dăruiesc zâmbete și sfaturi utile persoanelor dragi mie.

adrian

Mănânc tot timpul ceea ce îmi place, deoarece oricât și orice aș mânca, oricum nu mă îngraș.

Cunosc să cânt la chitară. Aceasta este „prietena” mea de încredere, ce mă însoțește aproape peste tot. Cunosc oameni de valoare care au contribuit esențial la formarea mea ca personalitate.

adrian

adrian

Când pierd ceva, câștig dublu din alte părți. Tot timpul am încredere în Dumnezeu și știu că doar prin muncă o să câștig ceea ce-mi doresc.

adrian

Încerc să câștig timpul, pentru că doar așa voi câștiga totul.

Iubesc cu adevărat să compun versuri, să-mi exprim sentimentele prin intermediul muzicii. Comoara muzicii este infinită și inepuizabilă, așa cum sunt inepuizabile și capacitățile ei în viitor. Muzica veșnic o să dezvolte spiritul uman.

adri

Admir femeia care tinde sa rămână „forever young”. Admir oamenii care au realizat ceva frumos în viață și care indiferent de greutăți, știu să-și păstreze optimismul.

Citesc cărți de psihologie, teologie și beletristică, pentru că mă ajută să mă dezvolt, îmi cultivă anumite valorii și principii de viață.

adrian

Mă informez pentru a fi nu manipulat, pentru a fi la curent cu ceea ce se întâmplă în societate și pentru a cunoaște cum să acționez în orice situație.

Îmi doresc mai puține lucruri pentru mine și mai multe pentru oamenii mei scumpi și dragi. Îmi doresc ca lumea să fie mai bună, să zâmbească mai mult. Îmi doresc ca oamenii să aibă mai multă credință în Dumnezeu și să pună accent pe lucruri spirituale, apoi pe cele materiale.

Sursă foto: Facebook

adrian graur adrian graur adrian graur adrian graur adrian graur adrian graur adrian graur adrian graur adrian graur
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.