Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  Oameni și colecții de visuri realizate: Larisa Minov-Măntăluță

Oameni și colecții de visuri realizate: Larisa Minov-Măntăluță imprimare

01.09.2016  

Pentru Larisa Minov-Măntăluța cel mai mare vis realizat sunt copii Mirela și Janna. Cu toate acestea, și-a dorit mult să devină actriță. Visul s-a realizat datorită lui Petru Vutcărău și tot grație lui, a văzut Japonia. Însă ambiția și gândul de a deveni femeie de afaceri, a determinat-o ca la vârsta de 33 de ani, să susțină examenul de bacalaureat în Franța, astfel a putut să-și creeze propria agenție imobiliară.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Larisa Minov-Măntăluță a acceptat să povestească despre visul de a deveni femeie de afaceri, vis devenit realitate în Franța:

ASWEDRTY

„La fiecare etapă a vieții am avut visuri. Fără un vis realizat viața nu este interesantă. Cel mai mare vis a fost să am copii frumoși, sănătoși, deștepți și bineînțeles că Mirabela și Janna, în ochii mei, sunt copiii pe care i-am descris mai sus. Fetele mele sunt cele mai frumoase visuri, pe care le-am avut și inspirația viselor pe care le am de realizat”, spune femeia de afaceri.

Înițial, Larisa dorea să devină actriță, iar acest lucru s-a întâmplat grație oamenilor care i-au ieșit în cale și care i-au croit un loc sub soare.

ASDRTY

„Am visat sa devin actriță și am ajuns a fi, datorită Teatrului „Eugen Ionesco” și lui Petru Vutcărău. Tot grație lui, am vizitat foarte multe țări, dintre care și Japonia, încă un vis realizat”, precizează Larisa Minov-Măntăluță.

Însă protagonista noastră nu s-a oprit aici! Visul de a deveni femeie de afaceri, nu-i ieșea din cap. Își imagina acest statut de femeie fermă în gânduri și acțiuni, ce-l poți vedea doar în filmele americane.

qwerty

„Nu mă vedeam sa rămân actriță toată viața, fiindcă erau talente mult mai expresive. Și totuși faptul de a deveni o femeie de afaceri: purtând tocuri, cu telefonul la ureche, la volanul mașinii și cu secretara ei personală, nu-mi ieșea din cap. Acum doi ani, visul s-a realizat!”, mărturisește protagonista noastră.

aswert

La început, nici chiar Larisa Minov-Măntăluță nu credea că visul a devenit realitate.

„Am semnat un contract cu cu liderul mondial și numărul unu în Franța, Century 21, pentru a-mi crea propria agenția imobiliară. Atunci, mi-am zis ca ar fi genial dacă agenția mea și super-echipa cu care lucrez am fi pe locul I, dintre toate agențiile create în același an (2014). Adevărul e că, chiar nu credeam că e posibil. Pe 7 Martie 2016, la Palatul de Congrese la Cannnes, când am auzit numele meu și al echipei mele, nu puteam sa văd scările din cauza lacrimilor, ca să cobor! Vă previn, eu nu sunt plângăcioasă! Rusalina Russu poate sa confirme, ea mă cunoaște foarte bine!

Pentru a ajunge la această performanță, femeia de afaceri Larisa Minov Măntăluță a învățat non-stop.

asdfghj

„Am susținut examenul de bacalaureatul la vârsta de 33 de ani, în Franța. Iar Dumnezeu a fost cel care permanent mi-a purtat de grijă. Frica de necunoscut nu m-a împiedicat să merg mai departe și să ajungă femeie de afaceri”, spune Larisa.

„Visurile trebuie să fie protejate ca o comoară! Nu le împărtășiți cu oricine, doar cu oamenii care o sa vă îmbărbăteze și o să vă susțină în orice moment”, povestește Larisa Minov-Măntăluță pentru Stiripozitive.eu.

asdfg

Autor: Cristina Zeamă

Sursă foto: arhivă personală/ Century 21.

Larisa Minov-Măntăluță Larisa Minov-Măntăluță Larisa Minov-Măntăluță Larisa Minov-Măntăluță Larisa Minov-Măntăluță Larisa Minov-Măntăluță Larisa Minov-Măntăluță Larisa Minov-Măntăluță
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.