Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați” te ajută să descoperi universul masculin

Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați” te ajută să descoperi universul masculin imprimare

08.02.2017  

Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați” difuzată la Noroc TV este primul proiect din țară, dedicat în exclusivitate bărbaților. Responsabilitatea cea mai mare stă pe umerii realizatoarei și prezentatoarei Daniela Crudu care are 14 ani petrecuți în televiziune. Un aport considerabil îl are și reporterița Cristina Duduciuc pentru care această nouă provocare îi aduce și mai multă experiență și interacțiune cu oamenii.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Atât Daniela Crudu, realizatoarea și prezentatoarea emisiunii „Despre și Pentru Bărbați” cât și reporterița Cristina Duduciuc au împărtășit mai multe detalii despre noul produs media ce are scopul de a oglindi pozitiv imaginea bărbatului.

dfgtyhujiopă

- Daniela, cât de mult de ajută experiența anterioară din domeniul jurnalismului pentru a realiza Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați”?

Experiența mea anterioară în mass-media a fost factorul decisiv în asumarea unui angajament de realizarea a unui asemenea produs televizat ce necesită informare, corectitudine și creativitate la cote maxime. Cei 14 ani petrecuți în televiziune, pe platourile de filmări, au fost generatorul emisiunii „Despre și Pentru Bărbați”. Însă ceea ce a contat cel mai mult pentru mine a fost receptivitatea postului NOROC TV care a acceptat conceptul și mi-au asigurat condiții propice pentru demararea proiectului.

ert5yu78i

- Cine sau ce te-a inspirat să lansezi pe piață acest produs media?

Ca orice femeie, am fost tentată mereu să descopăr subtilitățile comportamentale și emotive a bărbaților. În plus, experiența cotidiană mi-a oferit suficiente exemple când bărbații efectiv nu înțeleg ce își doresc femeile, iar asta din lipsă de comunicare eficientă. Feedback-ul pe care îl primim de la telespectatori ne motivează să devenim zilnic mai buni.

sdfrtgyuio

- Titlul sugerează multe detalii despre ceea ce voi realizați, însă vreau să te referi concret la ce ar putea învăța, mai ales, bărbații de la această emisiune?

„Despre și pentru bărbați” este o emisiune de divertisment, cu difuzare de luni până joi, de la 18:00 live pe Noroc TV, pe www.noroc.tv, pe facebook și pe youtube. Este prima emisiune din Republica Moldova, dedicată în exclusivitate bărbaților, cu vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani, însă e recomandată și femeilor dornice de a cunoaște universul masculin dincolo de aparențe. Ideea lansării emisiunii a survenit și în urma unui sondaj de opinii, efectuat pe un eșantion de 1500 de bărbați și 1500 de femei, care și-au manifestat interesul de a urmări o astfel de emisiune televizată.

Prin intermediul emisiunii, ne propunem să promovăm bărbații de succes din Republica Moldova, să sporim nivelul de cultură generală a societății masculine, să elucidăm problemele cu care se confruntă bărbații, dar și să învățăm bunele maniere pentru gentilomi, inclusiv vom oferi sfaturi pentru a cuceri o femeie.

sdefrgtyui

În dependență de ce criterii sunt selectați invitații emisiunii?

Invitații noștri sunt oameni care merită pe deplin calificativul „DEMN DE URMAT” , bărbați care au istorii de succes, femei care pot oferi sfaturi pentru bărbații care își doresc să înțeleagă doamnele. Invitații sunt din domenii diferite: politică, mass-media, showbiz, important e să fie personalități cu un punct de vedere binedefinit.

fghj

- Asupra căror idei lucrați în prezent?

Ne propunem să introducem noi rubrici de interes pentru bărbați, vrem să mărim echipa de creație pentru a fi apți de a oferi produs calitativ și cantitativ în același timp.

dfg

- În viziunea Danielei Crudu un bărbat adevărat este atunci când…

Un bărbat adevărat este acel bărbat care îi respectă pe toți, dar se respectă și pe el, un bărbat ce zi de zi tinde să fie mai bun. Un bărbat adevărat apreciază ceea ce are, însă luptă pentru a obține mai mult. Pentru mine bărbatul adevărat este cel ce își asumă responsabilități, admite că poate greși și poate spune mulțumesc și iartă-mă.

fghnm

Ceea ce este adus în vizorul publicului se datorează în mare măsură și reporteriței Cristina Duduciuc. Aceasta a activat o perioadă editor-reporter la Stiripozitive.eu. Cristina a povestit despre noua experiență, despre subtilitățile emisiunii „Despre și pentru Bărbați” și responsabilitățile pe care le îndeplinește pentru ca noul produs media să se bucure de succes.

- Cristina,ce reprezintă pentru tine munca de reporter TV?

Chiar dacă, fiind anul trei la facultate, am avut ocazia „să gust” din reporteria de la TV, totuși, aici pot spune că lucrurile stau cu totul altfel. Dacă e să compar experiența mea anterioară de la portalul Stiripozitive.eu și cea de la emisiunea „Despre și pentru bărbați”, pot zice cu siguranță că munca de la TV necesită rapiditate, un aspect fizic plăcut, pentru că în orice moment poți să pleci la o filmare neplanificată și plus la toate acestea, știi când ieși din casă, însă idee nu ai când te vei întoarce.

xdcfghjk

- Ce bărbați ajung a fi protagoniștii emisiunii voastre, cum aceștia acceptă provocările?

Chiar dacă emisiunea este „Despre și pentru bărbați” nu oricare bărbat poate ajunge protagonistul nostru. De obicei, îi alegem împreună cu Daniela Crudu, prezentatoarea emisiunii. Îi selectăm în dependență de rubrici. Dacă vorbim despre Istorii de Succes, atunci discutăm cu bărbații care au o afacere sau cei care au ajuns celebri datorită capacităților bine dezvoltate. Atunci când ne axăm pe rubrica Fashion, dicutăm cu cei care se pricep la tendințele modei, atât în materie de vestimentație, cât și tunsori sau igiena personală. Or, dacă ne referim la rubrica Auto, atunci vorbim cu experți din domeniu, de la care bărbații pot afla multe lucruri care poate nu le-au știut despre automobilul lor. De obicei, bărbații selectați de noi sunt foarte receptivi la propunerile noastre și cred eu, publicul care ne urmărește are doar de câștigat din aceasta.

sdfrgh

Eu sunt cea responsabilă de rubrica Stil de viață, de la care bărbații ascultându-mă ce le povestesc în fiecare marți în cadrul emisiunii, pot lua aminte despre cum trebuie să te comporți cu o femeie sau prin ce modalități să o cucerești zi de zi. La fel, chiar dacă cei mai stilați bărbați țin cont de tendințele modei, acestea se mai schimbă de la un sezon la altul, iar urmărind rubrica Fashion, cu siguranță vor fi mereu în trend, pentru că eu, împreună cu protagoniștii mei le deschidem cățile pe față în fiecare luni. Și de la celelalte rubrici bărbații pot lua lecții de viață. De la Auto, Psihologie la TV, unde ascultând sfatul expertului nostru, pot scăpa de problemele ce îi frământă de mult timp, sau rubrica Recomandări culturale, unde de fiecare dată le prezentăm un film, ce poate fi privit cu soția, prietena sau sora. Deci, dacă e să vorbim la general, atunci de la fiecare rubrică a emisiunii, bărbații au ce vedea, asculta și învăța.

dfghjk

- Cine sunt mai deschiși spre comunicare, femeile sau bărbații?

În calitate de reporter am avut ocazia să realizez interviuri, atât cu femei cât și cu bărbați. Pot spune, că indiferent de sex, toate persoanele sunt receptive, dacă întâlnirea este planificată din timp. Cu toate acestea se pare că interviul cu un bărbat este mai ușor de realizat, probabil din motivul că aceștea sunt mai deschiși spre comunicare și le face mereu plăcerea să discute cu o reporteriță.

dfgh

În viziunea ta, un bărbat adevărat este atunci când…

În viziunea mea un bărbat adevărat este cel care se cunoaște pe sine în primul rând. Un bărbat adevărat este opusul faptului de a fi băiat. Devii un bărbat adevărat când lași în urmă trăsăturile specifice unui copil. Acesta trebuie să fie curajos, să fie amabil și întodeauna să-și pună partenera de viață pe primul loc.

ghj

Emisiunile „Despre și pentru bărbați” le găsiți AICI.

Autor: Cristina Zeamă

Sursă foto: Noroc TV

Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați” te ajută să descoperi universul masculin dincolo de aparențe Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați” te ajută să descoperi universul masculin dincolo de aparențe Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați” te ajută să descoperi universul masculin dincolo de aparențe Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați” te ajută să descoperi universul masculin dincolo de aparențe Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați” te ajută să descoperi universul masculin dincolo de aparențe Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați” te ajută să descoperi universul masculin dincolo de aparențe Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați” te ajută să descoperi universul masculin dincolo de aparențe Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați” te ajută să descoperi universul masculin dincolo de aparențe Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați” te ajută să descoperi universul masculin dincolo de aparențe Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați” te ajută să descoperi universul masculin dincolo de aparențe Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați” te ajută să descoperi universul masculin dincolo de aparențe Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați” te ajută să descoperi universul masculin dincolo de aparențe Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați” te ajută să descoperi universul masculin dincolo de aparențe Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați” te ajută să descoperi universul masculin dincolo de aparențe Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați” te ajută să descoperi universul masculin dincolo de aparențe Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați” te ajută să descoperi universul masculin dincolo de aparențe Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați” te ajută să descoperi universul masculin dincolo de aparențe Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați” te ajută să descoperi universul masculin dincolo de aparențe Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați” te ajută să descoperi universul masculin dincolo de aparențe Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați” te ajută să descoperi universul masculin dincolo de aparențe Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați” te ajută să descoperi universul masculin dincolo de aparențe Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați” te ajută să descoperi universul masculin dincolo de aparențe Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați” te ajută să descoperi universul masculin dincolo de aparențe Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați” te ajută să descoperi universul masculin dincolo de aparențe Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați” te ajută să descoperi universul masculin dincolo de aparențe Emisiunea „Despre și Pentru Bărbați” te ajută să descoperi universul masculin dincolo de aparențe
 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.