Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  Update | Episodul 2. Vedete de la Hollywood și lideri politici la Chișinău

Update | Episodul 2. Vedete de la Hollywood și lideri politici la Chișinău imprimare

Oare stă Harrison Ford cuminte în bucătărie? Când e în Chișinău, răspunsul e da.

12.02.2013  

Pussycat Dolls* nu s-au despărțit. La Chișinău ele au rămas împreună, nu să cânte, ci să propună haine damelor.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Jenny Mccarthy, cu arma-n mână, ne invită la tir.

„3 minute - 20 de lei", ne spune poza cu ochii închiși a lui Paris Hilton.

Oare stă Harrison Ford cuminte în bucătărie? Când e în Chișinău, răspunsul e da.

 Printre toate vedetele străine, Nelly Ciobanu, acasă, ține casa în palmă.

Și pe tânărul din imagine parcă l-am mai văzut pe undeva, prin seriale sau filme, acum ne oferă mobilă, cred. Cum îl cheamă oare?

*cel puțin seamănă cu ele.

Update 12 februarie 2013.

În timp ce fotografiile pentru acte în stil Paris Hilton se fac la Chișinău în 3 minute, iată, descoperim, că cele în stil Angelina Jolie se produc în 5 minute.

Jenny Mccarthy la Chișinău. Jenny Mccarthy la Chișinău. Paris Hilton la Chișinău. Paris Hilton. „3 minute - 20 de lei”. Harrison Ford la Chișinău. Nelly Ciobanu la Chișinău. Pussycat Dolls la Chișinău. Pussycat Dolls la Chișinău.
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” în 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene. www.stiripozitive.eu este un produs „URMA ta” şi a fost susţinut de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene, Guvernului Suediei, Sida sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.