Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  Update | Episodul 2. Vedete de la Hollywood și lideri politici la Chișinău

Update | Episodul 2. Vedete de la Hollywood și lideri politici la Chișinău imprimare

Oare stă Harrison Ford cuminte în bucătărie? Când e în Chișinău, răspunsul e da.

12.02.2013   3371 

Pussycat Dolls* nu s-au despărțit. La Chișinău ele au rămas împreună, nu să cânte, ci să propună haine damelor.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Jenny Mccarthy, cu arma-n mână, ne invită la tir.

„3 minute - 20 de lei", ne spune poza cu ochii închiși a lui Paris Hilton.

Oare stă Harrison Ford cuminte în bucătărie? Când e în Chișinău, răspunsul e da.

 Printre toate vedetele străine, Nelly Ciobanu, acasă, ține casa în palmă.

Și pe tânărul din imagine parcă l-am mai văzut pe undeva, prin seriale sau filme, acum ne oferă mobilă, cred. Cum îl cheamă oare?

*cel puțin seamănă cu ele.

Update 12 februarie 2013.

În timp ce fotografiile pentru acte în stil Paris Hilton se fac la Chișinău în 3 minute, iată, descoperim, că cele în stil Angelina Jolie se produc în 5 minute.

Jenny Mccarthy la Chișinău. Jenny Mccarthy la Chișinău. Paris Hilton la Chișinău. Paris Hilton. „3 minute - 20 de lei”. Harrison Ford la Chișinău. Nelly Ciobanu la Chișinău. Pussycat Dolls la Chișinău. Pussycat Dolls la Chișinău.
 

EEF  Ambasada Suediei  Danida   

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu suportul Fundaţiei Est-Europene. În prezent, portalul Stiripozitive.eu este realizat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.  

Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia: Codul deontologic al jurnalistului din Republica Moldova, art. 2.4.