Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  (VIDEO) Odată cu sosirea primăverii, Diaconia te invită să fii voluntar în cadrul campaniei de Paşti „Masa Bucuriei”

(VIDEO) Odată cu sosirea primăverii, Diaconia te invită să fii voluntar în cadrul campaniei de Paşti „Masa Bucuriei” imprimare

01.03.2018  

În cadrul campaniei vor fi organizate o serie de acțiuni menite să sensibilizeze opinia publică faţa de problemele bătrânilor şi oamenilor nevoiaşi. Proiectul va culmina cu organizarea unei colecte naţionale de produse alimentare pe data de 31 martie, în sâmbăta Floriilor, realizată prin implicarea a peste 1000 de voluntari din 20 de localităţi.

Orice faptă bună necesită oameni dornici să se implice. În acest sens, vă propunem să-i urmăriţi pe cei care deja sunt voluntari în cadrul Misiunii Sociale „Diaconia”. Sperăm că răspunsurile lor vă vor motiva ca ulterior să deveniţi şi voi voluntari pentru o cauză nobilă.

Susține campania „Masa Bucuriei"! Bătrâneţea şi singurătatea pot fi învinse prin solidaritate umană. 

Posibilități de implicare în campania „Masa Bucuriei":

1. Aplică în calitate de voluntar completând formularul online.

2. Donează pentru susținerea cantinelor sociale pe e-donații sau prin intermediul terminalelor de plată MMPS și QIWI, Netto Pro, Run Pay. Costul unui prânz la cantina mobilă este de 15 lei, iar cu 400 de lei asigur hrana unui bătrân pentru o lună.

3. Pe 31 martie, donează produse alimentare în unul dintre magazinele implicate în campanie.

Campania este organizată pentru al nouălea an consecutiv cu binecuvântarea ÎPS Petru, Arhiepiscop al Chişinăului, Mitropolit al Basarabiei şi Exarh al Plaiurilor și susținerea partenerilor.


Reporter: Tatiana Munteanu

Imagini: Alex Gurduza

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.