Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  Victoria Marian-Bogos: Împărtășesc ideea că femeile pot face mult mai mult

Victoria Marian-Bogos: Împărtășesc ideea că femeile pot face mult mai mult imprimare

01.11.2018  

Victoria Marian-Bogos poate fi considerată o femeie de succes care a avut curajul să se implice în diferite sfere ale vieții, de la studii în cadrul facultății de drept, la experiență în calitate de manager. Iar din 2016 până în prezent activează în calitate de secretară a organizației teritoriale Ialoveni, reușind să combine cu succes viața profesională cu cea personală. Cuvântul-cheie pentru ea este „curiozitatea”, iar pentru toate femeile are o singură sugestie.

O altă idee promovată de Victoria Marian-Bogos este axată pe susținerea implicării active a femeilor în viața politică.

Atelierele desfășurat în cadrul Academiei de Liderism Feminin „Women 4 Leadership” au ajutat-o pe Victoria Marian-Bogos să-și îmbunătățească abilitățile și cunoștințele pe care le aplică în sfera sa de activitate.

Victoria Marian-Bogos este una dintre participantele la Proiectul „Women 4 Leadership”, realizat de Asociația „Institutum Virtutes Civilis” (IVC) și IP CRAION Contact-Cahul, în parteneriat cu UN Women (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor) în Moldova și cu sprijinul Guvernului Suediei.

„Eu încurajez și împărtășesc ideea că femeile pot face mult mai mult”, afirmă Victoria Marian-Bogos.

Reporter: Ana Fomov 

Imagini: Alex Gurduza

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.