Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  Daniela Diaconu, tânăra pasionată de bucătărie și marketing

Daniela Diaconu, tânăra pasionată de bucătărie și marketing imprimare

03.04.2019  

Daniela Diaconu reușește să îmbine studiile la Academia de Studii Economice din Moldova cu alte pasiuni care îi ocupă mai tot timpul. Pe lângă plăcerea de a găti și a scrie pe blogul culinar, tânăra este specialistă în marketing și vânzări la o companie străină, este make-up artist, iar șirul activităților nu se sfârșește aici. Cum le reușește pe toate, aflați în interviul ce urmează.

 

Când  ai descoperit pasiunea pentru gătit?

Pasiunea pentru gătit am descoperit-o la vârsta de 13 ani, atunci când eram foarte curioasă și tentată de a încerca să pregătesc ceva delicios și frumos pentru cei dragi.

Cum ți-a apărut ideea de a face un blog pe care să publici experiențele culinare?

 Ideea de a crea un blog culinar a venit de la dorința de a împărtăși cu publicul colecția mea de rețete, unele din ele, cu siguranță, nu se găsesc  în nicio carte de bucate.

Ce alte activități te preocupă ?

În prezent  sunt studentă la Academia de Studii Economice din Moldova, facultatea  Business și Administrarea Afacerilor, anterior am studiat facultatea de Turism la Colegiul Național de Comerț. Pe lângă studii, activez în calitate de Marketing & Sales Specialist într-o companie străină, sunt make-up, scriitoare de poezii și proze, atât pentru copii cât și pentru adulți, realizez bijuterii și accesorii pentru decor handmade, iar recent am obținut titlul deBrilliant Lady 2019. Având atâtea pasiuni, am învățat să-mi organizez foarte bine timpul, astfel încât să reușesc totul.

Bucătăria cărei țări te impresionează ?

Sunt impresionată de bucătăria Italiană și spaniolă datorită specificului și modului de preparare a bucatelor tradiționale locale.

Cine îți este sursă de inspirație?

În arta culinară mă inspiră mămica, cărțile de bucate și  renumiții bucătari: Gordon Ramsay, Nigella Lawson, Martha Stewart, Jamie Oliver.

Care este desertul pe care l-ai mânca oricând ?

Desertul pe care l-aș mânca oricând este cheesecake-ul  pe care  îl prepar cu mare drag după o rețetă personalizată.

Până unde vrei să duci blogul tău?

Blogul culinar vreau să îl dezvolt în continuare și să ofer publicului cât mai multe informații și rețete, deoarece acesta nu se limitează doar la rețete și poze, dar conține și diverse articole informative despre diverse alimente.

 

Sursa foto: Arhiva personală

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.