Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  Muzica - o pastilă pentru fiecare

Muzica - o pastilă pentru fiecare imprimare

27.05.2019  

Evelina Negru este o tânără talentată din Chișinău, care ne-a reprezentat în cel mai frumos mod în sezonul anterior al X Factor, România. Cu toate că nu s-a clasat pe locul I, a avut multe de învățat din această experiență, iar vocea acesteia a devenit cunoscută și peste hotarele țării.

 

Evelina are 16 ani și este eleva la Liceul Teoretic „Constantin Negruzzi”.  Are viața unui adolescent obișnuit, doar că în cazul Evelinei printre temele de acasă și pregătirile pentru examene își găsește loc muzica - „o pastilă pentru fiecare”.

Evelina își captase auditoriul cu mult timp înainte de participarea la X Factor. Deși este o fire destul de modestă în momentul în care urcă pe scenă nu poate fi trecută cu vederea.

Și dacă majoritatea elevilor claselor absolvente sunt preocupați de examene și media de final, Evelina își rezervă timp și pentru marea sa pasiune - muzica.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.