Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  „FurioSnails” susțin „oamenii energici care au energie!” | Video

„FurioSnails” susțin „oamenii energici care au energie!” | Video imprimare

„Oamenii energici au energie!”, dacă există o idee, o echipă, parteneri și creativitate

26.12.2012  

„FurioSnails” confirmă că în ultimul timp natura a devenit furioasă, iar pentru ca să trăim într-un mediu curat trebuie să folosim energia regenerabilă. Este mesajul pe care îl transmite formația „FurioSnails” într-un spot video produs în cadrul campaniei „Oamenii energici au energie!”.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

„Nouă ne pasă de mediul în care trăim. Vrem să-l păstrăm curat". „Astăzi echipamentul nostru este alimentat de la baterii solare". „Acest parc este iluminat noaptea datorită energiei vântului". „Iar pentru a proteja mediul oamenii din țara noastră îşi pot încălzi casele cu brichete şi pelete".

Sunt replicile pe care le spun membrii trupei „FurioSnails" în sprijinul proiectului „Energie și Biomasă în Moldova".     

Furiosnails

În cadrul campaniei „Oamenii energici au energie!" spoturile produse de „Synergy Eur/Est" și „URMA ta" prezintă mai multe argumente pentru promovarea energiei regenerabile și eficienței energetice. Spoturile campaniei au în prim-plan profesori universitari, practicieni în domeniul dezvoltării , primari și artiști, care argumentează din punct de vedere științific, practic și artistic avantajele și perspectivele energiei regenerabile în Moldova.  

Furiosnails

Campania „Oamenii energici au energie!"este realizată în cadrul Proiectului „Energie și Biomasă în Moldova", finanțat de Uniunea Europeană și co-finanțat, implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

Furiosnails

În această toamnă, formația „FurioSnails" a interpretat câteva piese, în parcul Universității Tehnice a Moldovei, printre turbine eoliene, cu echipamentul conectat la baterii solare. A fost prima experiență de acest gen în Moldova, care a sugerat trupei, proiectului și partenerilor săi ideea desfășurării în viitor a unui adevărat concert alimentat cu energie regenerabilă.

Furiosnails

Tinerii din Moldova au parte în această campanie și de un serial animat cu 5 episoade, avându-l ca erou central pe Energel, mascota proiectului „Energie și Biomasă în Moldova". Energel își împărtășește cu tinerii bucuria descoperirii că „a fi eco este cool!" și că poți obține energie regenerabilă din tot ce ne înconjoară.

Furiosnails

Este adevărat: „Oamenii energici au energie!", dacă există o idee, o echipă, parteneri și creativitate.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.