Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  A realizat un video despre educația media – actorii au fost părinții și fratele său

A realizat un video despre educația media – actorii au fost părinții și fratele său imprimare

30.10.2019  

Daniel Vlas, din Sîngerei, a participat la instruiri de educație media, realizate în localitatea sa de către Centrul Media pentru Tineri. Ulterior, s-a înscris la concursul „Multimedia Conector pentru Tineri” cu un video realizat acasă. Tânărul a înscenat situația în care, la sfârșitul zilei, membrii unei familii discută despre ultimele noutăți.

Datorită produsului video, Daniel a fost unul dintre câștigătorii concursului. Prin intermediul produsului, tânărul ne recomandă să gândim critic și să cercetăm mai multe surse.

Școala de vară „Multimedia Conector pentru Tineri” și concursul cu același nume sunt activități organizate de Centrul Media pentru Tineri și IREX Europe, cu susținerea financiară a Uniunii Europene. Activătățile fac parte din proiectul „Încurajarea tinerilor pentru a deveni cetățeni activi”.  

Acest material a fost realizat în cadrul Proiectului „Încurajarea tinerilor pentru a deveni cetățeni activi”, implementat de IREX Europe și AO „Centrul Media pentru Tineri”, cu susținerea financiară a Uniunii Europene. Opiniile exprimate în acest material nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.