Prima pagină / Oameni / Stil de viaţă  /  Mircea Baştovoi organizează concerte ca să-şi vadă prietenii

Mircea Baştovoi organizează concerte ca să-şi vadă prietenii imprimare

08.02.2013  

La primul lui concert de acum câţiva ani au venit doar cinci oameni. Acum Mircea Baştovoi şi trupa sa au săli pline şi de fiecare dată încearcă să găsească pentru concertele lor localuri şi tematici interesante.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Lui Mircea Baştovoi, un tânăr muzician din Moldova, îi place când vede oameni dragi la concerte şi mărturiseşte că le organizează ca să-şi vadă prietenii.

Stefan Bastovoi

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” în 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene. www.stiripozitive.eu este un produs „URMA ta” şi a fost susţinut de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene, Guvernului Suediei, Sida sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.