Prima pagină / Oameni / Timp liber  /  Artiom Țurcanu: „Când voi vă treziți, eu deja înot”

Artiom Țurcanu: „Când voi vă treziți, eu deja înot” imprimare

30.10.2014  

Artiom Țurcanu din Chișinău are 15 ani de viață, 10 ani de sport, 5 km de înot în fiecare zi, numeroase concursuri și medalii câștigate și pasionat de film.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Apa este mediul în care Artiom Țurcanu a crescut și s-a format ca sportiv și tot în apă, Artiom concurează cu alți înotători. Apa e cea în care-și începe ziua și cea care i-a format personalitatea.

Artiom Turcanu

În această toamnă, Artiom a decis să vorbească tuturor despre rolul apei în viața sa. S-a înscris la Concursul Național „Filmul și Apa” organizat de Asociația Solidaritate Europeană pentru Apă în Moldova” și filmul prezentat de el a câștigat locul trei.

„Dragostea mea față de apă m-a făcut să particip la concurs. După cum vedeți în film, am spus că atunci când voi vă treziți, eu deja înot. Nu pot trăi o zi fără să înot, libertatea și plăcerea ce o simt când mă aflu în bazin nu o pot compara cu nimic. Am dorit să atrag atenția și la faptul că apa este o comoară care trebuie prețuită și nicidecum irosită”, spune Artion Țurcanu.

Alina Găină

Echipa Asociației Solidaritate Europeană  pentru Apă în Moldova cu Sergiu Beznitchi
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.