Prima pagină / Oameni / Timp liber  /  Vasile Botnaru într-o expoziţie de pictură în cafea

Vasile Botnaru într-o expoziţie de pictură în cafea imprimare

„Cafeaua îşi ştie locul şi trebuie numai un pic să o dirijezi pe hârtie”, mărturiseşte jurnalistul şi creatorul Vasile Botnaru

05.07.2012  

Directorul de la Radio Europa Liberă la Chişinău, Vasile Botnaru, a vernisat o expoziţie de pictură în cafea, cu lucrări care „chiar produc nişte sentimente plăcute”.

Votează: 4.7/5 (3 Voturi )

„Sunt avantajat de faptul că nu am şcoală de artist, că nu am încercat materialele clasice şi acum le descopăr ca un copil, care vede că se întâmplă ceva când le aşezi pe hârtie”, spune jurnalistul şi creatorul Vasile Botnaru. „Cafeaua este foarte cuminte, îşi ştie locul şi trebuie numai un pic să o dirijezi”.
„Este măgulitor, sigur, să-ţi dai seama că eşti unul dintre cei 27 de experimentatori”, răspunde Vasile Botnaru, atunci când l-am întrebat cum se simte când ştie că este unul dintre cei 27 de oameni din lume care pictează în cafea. „Dar şi mai mult mă măguleşte când există oameni care chiar sincer se arată interesaţi şi le place aşa ceva. La un moment dat îmi dau seama că lucrările acestea chiar produc nişte sentimente plăcute. Şi cred că asta e cea mai bună recompensă”.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.