Prima pagină / Oameni / Timp liber  /  Huse handmade realizate de Marcelina Uncu

Huse handmade realizate de Marcelina Uncu imprimare

16.01.2017  

Marcelina Uncu este fondatoare la Huse Handmade ColorCase. Această pasiune oferă o altă viaţă coperţilor monotone ale cărţilor cât şi ale diverselor gadget-uri destinate lecturii. Marcelina a împărtășit echipei Stiripozitive lucruri interesante despre acest hobby colorat, cât și util celor care vor ca lucrurile să fie păstrate în stare ideală.

Votează: 4.3/5 (4 Voturi )

- În prezent, apar frecvent diferite realizări handmade, tu ai ales să impresionezi printr-o metodă colorată – huse pentru protejare cărților și şi gadget-urilor. Ce te-a determinat să începi o astfel de activitate?

„Întotdeauna mi-a plăcut ca totul să fie aproape perfect, iar atunci când vine vorba de cărţi şi lucruri personale eu vreau ca acestea mereu să fie în stare ideală, iar atunci când păstrarea lor mai aduce şi culoare atunci eu sunt cea mai fericită, şi sunt sigură că aşa este şi la toţi cei care au deja măcar o husă ColorCase. 

De mică îmi amintesc cum mama îmi spunea: „Nu rupe cartea căci o doare”, şi uite că şi acum simt că cartea suferă dacă se deteriorează, şifonează sau chiar dacă se murdăreşte. De aceea, husele sunt cea mai perfectă şi mai colorată metodă pentru a proteja cărţuliile noastre dragi. Pe lângă aceasta, husele oferă o altă viaţă coperţilor monotone ale cărţilor, dar şi ale diverselor gadget-uri destinate lecturii.

sdertgyui

- Spuneai că ești perfecționistă, cât timp acorzi acestei pasiuni?

În mediu cred că cinci, șase ore pe zi, pentru că pe lângă acest hobby am şi un job la care trebuie să acord mai mult timp.

- De când a început pasiune propriu-zisă și în dependență de ce alegi materialul și culorile?

În ianuarie 2017 sunt doi ani de când mă ocup. Culorile stofelor le aleg după anotimp, spre exemplu vara-primăvara aleg mereu ceva mai colorat, cu multe flori, culori mai vii; iar toamna-iarna caut stofe de culori mai închise. Dar, cel mai important, de fiecare dată când aleg o stofă verific cât de plăcută este la atingere, şi în momentul când arată foarte bine, dacă la atingere nu este deloc plăcută, atunci nu o mai iau cu siguranţă.

Dacă clienţii au ceva preferinţe, diferite printuri sau culori care nu avem, atunci merg în căutarea lor. La fel, facem huse şi din stofele clienților dacă au stofe acasă care le plac mult sau nu le folosesc la altceva, atunci le facem cu mare drag huse din ele.

dfgh

- Cât de solicitate și utile sunt aceste lucrări realizate handmade?

Husele au devenit foarte solicitate în 2016, şi dacă ar fi să fac o comparaţie care din ele, pentru cărţi sau pentru gadget-uri, nu aş putea, pentru că se comandă în aceeaşi măsură. Mai puţin se comandă husele pentru paşapoarte. Cele mai multe solicitări le avem în perioada sărbătorile, foarte mulţi aleg să dăruiască huse celor dragi.

sdfrtyui

dcfghyuji

- La ce preț pot fi achiziționate?

Preţul huselor pentru cărţi şi Kindle variază între 150 - 200 MDL, pentru cărţi avem 2 modele: „Standart” şi „Dublă Închidere”. Preţul huselor pentru paşapoarte/telefoane sunt la 125-150 MDL, şi deja preţul huselor pentru tablete/calculatoare se calculează în dependenţă de dimensiunile acestora.

xdcfghjk

- Dacă tot vorbim de cărți, spuneai într-un interviu că citești pentru dezvoltare personală, ce ai recomanda în acest sens?

„Tată bogat, tată sărac” - Robert T. Kyoasaki; „De la bine la excellent” - Zig Ziglar; „Cel mai bogat om din Babilon” - George S. Clason;  „Connected” - Dr. Nicholas A. Christakis si Dr. James H. Fowler. Dar, de când sunt însărcinată am început să mai citesc şi romane. O chestie foarte stranie pentru mine, pentru că niciodată nu am agreat romanele şi poveştile de dragoste/viaţă a altor oameni.

fvgh

- Câteva sfaturi pentru cei care vor să înceapă o astfel de activitate!

În orice activitate/ ideie de business sunt importante două lucruri:

1 - să dai 100% în tot ceea ce faci, în viaţă, în familie, în dragoste, în orice, şi atunci vei primi înapoi, cu siguranţă, 100% sau chiar mai mult; 

2 - să investească în ei mai întâi, apoi în propriile afaceri”, povestește Marcelina Uncu pentru Stiripozitive.eu.

dfghj

Autor: Cristina Zeamă

Sursă foto: Arhivă personală

Marcelina Uncu: „Husele handmade sunt cea mai perfectă şi mai colorată metodă pentru a proteja cărţuliile și gadget-urile Marcelina Uncu: „Husele handmade sunt cea mai perfectă şi mai colorată metodă pentru a proteja cărţuliile și gadget-urile Marcelina Uncu: „Husele handmade sunt cea mai perfectă şi mai colorată metodă pentru a proteja cărţuliile și gadget-urile Marcelina Uncu: „Husele handmade sunt cea mai perfectă şi mai colorată metodă pentru a proteja cărţuliile și gadget-urile Marcelina Uncu: „Husele handmade sunt cea mai perfectă şi mai colorată metodă pentru a proteja cărţuliile și gadget-urile Marcelina Uncu: „Husele handmade sunt cea mai perfectă şi mai colorată metodă pentru a proteja cărţuliile și gadget-urile Marcelina Uncu: „Husele handmade sunt cea mai perfectă şi mai colorată metodă pentru a proteja cărţuliile și gadget-urile Marcelina Uncu: „Husele handmade sunt cea mai perfectă şi mai colorată metodă pentru a proteja cărţuliile și gadget-urile Marcelina Uncu: „Husele handmade sunt cea mai perfectă şi mai colorată metodă pentru a proteja cărţuliile și gadget-urile Marcelina Uncu: „Husele handmade sunt cea mai perfectă şi mai colorată metodă pentru a proteja cărţuliile și gadget-urile Marcelina Uncu: „Husele handmade sunt cea mai perfectă şi mai colorată metodă pentru a proteja cărţuliile și gadget-urile Marcelina Uncu: „Husele handmade sunt cea mai perfectă şi mai colorată metodă pentru a proteja cărţuliile și gadget-urile Marcelina Uncu: „Husele handmade sunt cea mai perfectă şi mai colorată metodă pentru a proteja cărţuliile și gadget-urile Marcelina Uncu: „Husele handmade sunt cea mai perfectă şi mai colorată metodă pentru a proteja cărţuliile și gadget-urile Marcelina Uncu: „Husele handmade sunt cea mai perfectă şi mai colorată metodă pentru a proteja cărţuliile și gadget-urile
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.